MI, FODRÁSZOK SZERETJÜK LÁTNI VENDÉGÜNK ARCÁN A MAXIMÁLIS ELÉGEDETTSÉGET FRIZURÁJA ELKÉSZÍTÉSE KÖZBEN ÉS PERSZE UTÁN IS. Azt, amikor feláll a székből és úgy érzi magát, mint ha a vörös szőnyegen, vagy egy párizsi divatbemutató kifutóján lenne. Ez az igazi visszaigazolás arról, hogy hozzájárultunk a stílusának kiteljesedéséhez. A divat azonban gyorsan változik, így SZÜKSÉGÜNK VAN FOLYAMATOS TANULÁSRA, TOVÁBBKÉPZÉSRE ahhoz, hogy az aktuális hajtrendek mesterei legyünk.  Mindez mit eredményez? Sok-sok visszatérő és új vendéget, akik bizalmat fognak szavazni nekünk és a tudásunknak!

SZERETÜNK ANNAK TUDATÁBAN DOLGOZNI, HOGY VENDÉGÜNK HAJA A LEGNAGYOBB BIZTONSÁGBAN VAN

A megfelelő hőmérséklet a végeredményen is meglátszik, a frizura sokkal ragyogóbb, hidratáltabb, bársonyosabb lesz.

Tudtad, hogy a hajformázás során a 185°C a legideálisabb?

Se több, se kevesebb! Ilyenkor lehet a leghatékonyabban formázni, a haj szerkezete pedig egyáltalán nem károsodik. Ezt a tényt a ghd Cambridge-i laboratóriumában évekig kutatták, és tesztelték a szakemberek. MIÉRT PONT A 185°C ? -Minden hajtípusnak megfelel. -Finomítja és zárja a haj kutikuláit, növelve annak ellenállását a töredezéssel szemben. -Hosszabb ideig megtartja a frizura kialakítását, mert a haj erősebben áll ellen a párásodásnak a környezeti hatásoknak. -Hatékonyabban finomítja és zárja a kutikulákat a verhetetlen ragyogásért. -Egyetlen húzással is megszelídíthető a legnagyobb kihívást jelentő haj is.

Az állandó hővel való formázás a kulcs a kevesebb hővel való formázásnak!

MIÉRT FONTOS A MEGFELELŐEN BEÁLLÍTOTT HŐMÉRSÉKLET?


haj185-1 fodraszoknak haj185 1 fodraszoknak haj185 1

A túl magas vagy nagyon alacsony hőmérsékleten történő formázás kiszáríthatja a hajat és károsíthatja a kutikulákat, melyek elkezdenek emelkedni

fodraszoknak haj185 2 fodraszoknak haj185 2

A száraz haj olyan ‘szomjas’, hogy elkezdi felvenni a légkör nedvességét, így gyorsabban bomlik a stílus

fodraszoknak haj185 3 fodraszoknak haj185 3

Az optimális formázás megtartja a haj nedvességét, és lezárja a kutikulákat, viszonylag áthatolhatatlanná téve azt a víznek így a formázás tartós lesz

 Stílusmegőrzés és hosszabb hatás: tartsd a nedvességet a hajba zárva!

Tévhitek eloszlatása:

  1. Magasra kell venned a hőmérsékletet a kívánt eredmény eléréséhez (különösen erős haj esetében). Ez egyszerűen nem igaz. A ghd tudósai megfigyelték, hogy az állandóan fenntartott 185°C-os hőmérséklet az optimális, nem csupán a haj formázásához és alakíthatóságához, hanem  a tartós eredmény eléréséhez is. Az ennél magasabb hőmérséklet visszafordíthatatlan károkat okoz a haj szerkezetében. 185 – 210°C között sérül, megég a haj kutikulája ami által a haj száraz, töredezett, fakó lesz. 210°C felett már olyan maradandó károsodás éri a kutikula réteget és a haj szerkezetét ami már visszafordíthatatlan.
  1. Csak a kémiai kezelések hozzák meg a kívánt eredményt a nehezen kezelhető haj számára, vagyis alkalmazz brazil keratinos egyenesítést. Ez a feltevés valószínűleg igaz volt néhány évvel ezelőtt, ma már azonban nem, hiszen a ghd vegyszerek nélkül is maximális hatást ér el.

A ghd felismerve ezt a tényt, kizárólag ennek megfelelően készíti a hajformázó termékeit! GYERE EL SZEMINÁRIUMUNKRA, meglátod, hogy a ghd hajformázóin egyáltalán nincs hőszabályzó kapcsoló mivel egységesen 185°C-on működnek

SZERETÜNK MARADANDÓ, TARTÓS STÍLUST LÉTREHOZNI!

Nincs is annál nagyobb öröme a vendégnek, ha a frizura, amit elkészítesz neki, sokáig megtartja a formáját! Így BÁTRAN BÜSZKÉLKEDHET vele a barátai, családtagjai számára és nem kell attól tartania, hogy már a hazafelé vezető úton az időjárás vagy egyéb környezeti hatások miatt tönkre megy a frizura.

Tudtad, hogy a ghd hajformázóival elkészített frizura akár 72 óráig is megtartja a formáját?

EGYEDI KIALAKÍTÁSNAK és technológiának köszönhetően napokig vagy a következő haj mosásig is megmaradhatnak a hullámok vagy a kiegyenesített haj.

A kulcs a precíziós lemezek és az állandó hőmérséklet.

-Tökéletesen simítja és IGAZÍTJA A HAJ HÁMRÉTEGÉT, maximálisra növelve annak  töredezéssel szembeni ellenállását. -Az optimális 185°C-on történő formázás MEGTARTJA A HAJ NEDVESSÉGÉT és  precízen lezárja a haj kutikula rétegét ami így sokkal tovább ellenáll a párának  és a környezeti hatásoknak. -A precíziós lemezek szuper-finom, felülmúlhatatlanul ragyogó hajat  eredményeznek. -A fűtőlapok laposabbak és simábbak, így a legvastagabb hajat is egyetlen  mozdulattal simítjuk végig.

Köszönhetően a ghd hajszárítóinak és hajformázóinak biztos lehetsz benne, hogy az általad alkotott hajkompozíció sokáig tart majd! GYERE EL SZEMINÁRIUMUNKRA, ahol megmutatjuk hogyan készíthetsz szuper tartós frizurákat.

SZERETJÜK, HA GYORS, PRECÍZ MUNKÁT VÉGEZHETÜNK.

Az idő fontos tényező, hiszen a vendégeknek nagyon imponáló, ha minél hamarabb láthatják magukat a tükörben az elkészített frizurával. Ehhez azonban SZÜKSÉGESEK A PROFESSZIONÁLIS, kifejezetten nekünk kialakított ESZKÖZÖK.

Tudtad, hogy a ghd készülékeivel kétszer gyorsabban dolgozhatsz?

A ghd készülékeivel rengeteg IDŐT SPÓROLHATSZ, hiszen használatukkal kétszer gyorsabban készítheted el vendéged haját, vagy a backstage-ben modelled frizuráját.
Gyorsasag-1-300x251 fodraszoknak Gyorsasag 1  1 fodraszoknak Gyorsasag 1  1
A hajformázók 15mp alatt érik el az üzemi hőmérsékletet  ( 185°C ) így szinte    azonnal elkezdheted a hajformázást -A formázás során fenntartott 185°C megengedi az EGY SIMÍTÁSOS FORMÁZÁS így  legalább kétszer gyorsabban végzel a frizura kialakításával -Az Eclipse 20mp alatt kész “megszelídíteni” a legmakacsabb, legerősebb típusú  hajat is. – AIR hajszárítónk bizonyítottan gyorsabban szárít riválisaihoz képest ami a  magas statikus nyomásnak és a magas légáramlásnak köszönhető.

Okozz vendégeidnek dupla elégedettséget, aminek híre gyorsan körbejár, ezt garantáljuk!

SZERETJÜK, HA A FRIZURA TÉNYLEG ÚGY ÁLL, AHOGY AZT MI ELKÉPZELTÜK!

A szálló, sztatikus hajnál nincs is bosszantóbb. Nehezen kezelhető, ráadásul a végeredmény sem lesz szalon-szerű. A hagyományos hajszárítók  erre csak ráerősítenek, mert légkeverő rendszereik nincsenek megfelelően kifejlesztve a sztatikus haj megszüntetésére. Szerencsére a ghd hajszárítók ionizációs fejlesztése tökéletes megoldást kínálnak erre a problémára.

Tudtad, hogy a Laminair™ és Cool-Wall™technológiával már szárítás közben kialakítható a könnyen formázható, selymesen puha haj?

A ghd AURA biztosítja a valóban új szárítási és formázási élményt, létrehozva a legkiválóbb luxus-volument. Kiemelkedő formázási pontosság és irányítás. -Fejlett ionizációs technológia csökkenti a kócosságot és statikusságot a hajban,  lenyűgöző, ultra-sima, 38%-al ragyogóbb finisht biztosítva. -A COOL-WALL™ technológiának köszönhetően a dupla fal külön hozza létre a  forró és hűvös levegőt. A forró levegő körül egy hűvös levegőből álló gyűrűt képez  így mind a külső vázat, mind a fúvókát hűvös érintésűvé teszi még hosszú  használat után is.

AURA-1_TECH_ghd_hungary fodraszoknak AURA 1 TECH ghd hungary fodraszoknak AURA 1 TECH ghd hungary TÖBB KREATÍV SZABADSÁGOT AD a fodrászoknak, hogy KÖZELEBB JUSSANAK A FEJBŐRHÖZ és hajtövekhez a lenyűgöző volumenért.

-A LAMINAIR™ technológia fókuszált légáramlatot kreálva, egyenletes sebességen  és hőmérsékleten formázza a hajat egy irányba. EGY ADOTT SZEKCIÓRA FÚJHATJUK A LEVEGŐT míg a többi hajtincs érintetlen marad, így kiemelkedően PRECÍZ VÉGEREDMÉNYT érhetünk el. LAMINAIR_ghd_hungary fodraszoknak LAMINAIR ghd hungary fodraszoknak LAMINAIR ghd hungary

65%-al koncentráltabb, irányított /nem turbulens/ és egyenletes hőmérsékletű levegő áramlást bocsát ki.

GYERE EL SZEMINÁRIUMUNKRA ahol megmutatjuk a világhírű londoni stylistok által használt hajszárítási trükköket, kombinálva a LAMINAIR™ és COOL-WALL™ technológia eredményeivel!

SZÜKSÉGÜNK VAN FOLYAMATOS TANULÁSRA, TOVÁBBKÉPZÉSRE, AZ ÚJDONSÁGOK MEGISMERÉSÉRE.

Általában több terméket, márkát is kipróbálunk mielőtt elköteleznénk magunkat. A kiválasztott eszközök nagyon fontosak, meghatározzák a mindennapi munkánkat. A minőségi eszközökkel valósíthatjuk meg elképzeléseinket, teret engedhetünk kreativitásunknak. Rohamosan fejlődő világunkban a fodrászoknak szánt eszközök is óriási tempóban fejlődnek. Vendégeink is a megújulás miatt jönnek szalonunkba így lényeges, hogy bizonyos időközönként mi is tudjunk újdonságot mutatni. Ezzel fenn tartjuk az érdeklődésüket és erősítjük a vevőhűséget. Ezért fontos, hogy befogadjuk az innovációs termékeket, megismerjük és elsajátítsuk a működésüket.

Tudtad, hogy a ghd a vezetésre az innovációra fókuszál ami által meghatározza a hajformázók jövőbeli technológiáját?

A ghd-nek világszínvonalú laboratóriuma van Cambridge-ben, melynek célja a hajaknak szánt termékek fejlesztése, a haj legjobb hőkezelése a világon!

– Minden terméket hosszas kutatómunka és tesztelés előz meg. Az AIR hajszárítót 5 éven át fejlesztették.

– A termékeket a vezető stylistok javaslatai alapján fejlesztik.

– Kiemelkedő és változatos technológia. Az elmúlt két évben olyan jelentős technológia újdonságokat /Tri-Zone™, Cool-Wall™, Laminair™/ mutattak be amik jelentős szerepet fognak játszani a hajformázók jövőbeli technológiai kialakításában.

A GHD NAGY HANGSÚLYT FEKTET AZ OKTATÁSRA. A tréningeken és szemináriumokon megtanulhatod a hajformázás alap-, és mesterfogásait.

szeretnéd megismerni a ghd hajformázó világát, a londoni mesterfodrászok trendjeit?

 

FONTOSNAK TARTOD A MINŐSÉGI TERMÉKEK TOVÁBBAJÁNLÁSÁT VENDÉGEIDNEK? LEGYÉL VISZONTELADÓI PARTNERÜNK!  KATTINTS A BŐVEBB INFORMÁCIÓÉRT!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top 1
×

E-mail előnézet :

Erre vágyom, nagyon örülnék neki ha megkapnám ajándékba!

VÁSÁRLÁS!

1) Kinézet

2) E-mail beállítások