ALAP HAJSZÁRÍTÁSI ISMERETEK

 

MAGABIZTOS ALAPOK ÉS ÖNBIZALOM A TÖKÉLETES HAJSZÁRÍTÁSHOZ!
Az alapok magabiztos elsajátításával növelheted hatékonyságod, gyorsaságod és ami a legfontosabb, vendégeid elégedettségét. A tanfolyam két alkalmas GYAKORLATI FOGLALKOZÁS, mely a HAJSZÁRÍTÁS ALAPJAIT mutatja be az eszközök helyes kiválasztásától, a szárítás két alaptechnikájáig.
Az első foglalkozás alkalmával a helyes hajmosás alapjait, a megfelelő hajkefék kiválasztását és az EGYENESRE SZÁRÍTÁST tanítjuk meg, melyet minden fodrász tanult már, mégis kevesen tudják tökéletesen alkalmazni. Minden tartós frizura alapja a jól megtisztított haj, így a hatékony hajmosás elemeit lépésről lépésre vesszük át.
A második foglalkozás során a HULLÁMOSRA SZÁRÍTÁS, a tőemelés, loknizás, helyes leválasztás és visszacsipeszelés alapjait tanítjuk meg. Átvesszük, hogy a szárított frizurát miként formázhatod hajkefével, hogyan választhatod ki és viheted fel a megfelelő style terméket a hajra.
A tanfolyam hajszárítási technikáinak magabiztos alkalmazása, és a megfelelően kiválasztott eszközök használata eredményezhet csak igazán tartós frizurát, így ezen ismeretek minden fodrász tudásának alapjait kell hogy képezzék.
A tanfolyamra minden eszközt és terméket biztosítunk.

KINEK AJÁNLJUK?

Kezdőknek, újrakezdőknek, szalonok vagy szalonláncok alkalmazottainak csoportos foglalkozásként.

AZ OKTATÁS TÉMÁI:

Hajmosás alapjai, eszközök kiválasztása, egyenesre szárítás, helyes leválasztás, hullámosra szárítás, tartós frizura kialakítás.

RÉSZVÉTELI DÍJ: 29 900 Ft / 2 nap

IDŐTARTAM: 2 nap: 11:00 – 16:00

A tanfolyamunkat meghatározott minimális létszám esetén tartjuk meg, amely 10 fő. A jelentkezés folyamatos, 10 fő megléte esetén értesítünk a tanfolyam dátumáról.
Érdeklődj vagy jelentkezz az alábbi űrlap segítségével az általad választott oktatásra. Ha az érdeklődést választod, munkatársunk hamarosan felkeres az általad megadott telefonszámon.
A jelentkezés menetének elolvasásához kattints ide!
TANFOLYAMRA CSAK BEJELENTKEZETT FELHASZNÁLÓK JELENTKEZHETNEK. KATTINTS ÉS REGISZTRÁLJ VAGY LÉPJ BE!
1
×

E-mail előnézet :

Erre vágyom, nagyon örülnék neki ha megkapnám ajándékba!
VÁSÁRLÁS!

1) Kinézet

2) E-mail beállítások

|