Hajgöndörítő Szeminárium


kreálj még hosszabban tartó göndör fürtöket gyorsan és hatékonyan!
Beavatunk az olyan hullámos és göndör frizurák elkészítésének alapvető technikáiba, mint a HOLLYWOODI HULLÁM vagy KLASSZIKUS HULLÁM. Megismerhetsz további trükköket és tippeket is a dressing és befejező technikák tekintetében. A gyakorlatok során bemutatjuk a ghd CURVE hajgöndörítő család alapvető működését, és kiválasztjuk a megfelelő stílushoz a leginkább megfelelő eszközt.
Megismerheted a formázási technikáknál alkalmazott STYLE TERMÉKEKETKEFÉKET, illetve olyan “kitakaró” és szekcióleválasztó technikákat, melyekkel a legfrissebb trendeknek megfelelő stílust a lehető legidőtakarékosabb módszerekkel alakíthatod ki, ezzel javítva időhatékonyságodon.
Lehetőséged lesz mindegyik eszközt kipróbálni, és bőven hagyunk időt a technikák elsajátítására is.
A szemináriumra minden eszközt és terméket biztosítunk.

KINEK AJÁNLJUK?

Akik szeretnék megismerni a többféle stílusú hullámok magabiztos elkészítésének technikáit.

AZ OKTATÁS TÉMÁI:

Különböző stílushoz megfelelő eszközök kiválasztása, egyedi hőtechnológia alkalmazása, időhatékony technikák megismerése.

DÁTUMOK: A jelentkezőkkel történő egyeztetés alapján
IDŐTARTAM: 11:00 – 16:00

RÉSZVÉTELI DÍJ: 12 900 Ft

Érdeklődj vagy jelentkezz az alábbi űrlap segítségével az általad választott oktatásra. Ha az érdeklődést választod, munkatársunk hamarosan felkeres az általad megadott telefonszámon.
A jelentkezés menetének elolvasásához kattints ide!
TANFOLYAMRA CSAK BEJELENTKEZETT FELHASZNÁLÓK JELENTKEZHETNEK. KATTINTS ÉS REGISZTRÁLJ VAGY LÉPJ BE!
1
×

E-mail előnézet :

Erre vágyom, nagyon örülnék neki ha megkapnám ajándékba!
VÁSÁRLÁS!

1) Kinézet

2) E-mail beállítások

|
A gombra kattintva elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat és hozzájárulsz ahhoz, hogy hírleveleket küldjünk számodra.
Fodrász vagy?
Az e-bookkal megismerhetsz pár olyan egyszerű lépést és szabályt, amiknek a betartásával nem fogod károsítani, tönkretenni hajad, és még sokáig élvezheted a hajvasalás által kreált fantasztikus frizurákat, akár nap mint nap. Az e-bookhoz most korlátozott ideig ingyen juthatsz hozzá, mindössze e-mail címed megadásával már élvezheted is a jobbnál jobb praktikák előnyeit.
MOST INGYEN LEHET A TIÉD “AZ OTTHONI HAJVASALÁS SZABÁLYAI” CÍMŰ E-BOOK
KINEK KÜLDHETJÜK AZ E-BOOKOT?