SZÁRÍTÁSI SZEMINÁRIUM

 

A HAJSZÁRÍTÁS MŰVÉSZETE HATÁROZOTTAN A VENDÉGEK LEGKERESETTEBB SZOLGÁLTATÁSA MINDEN KOROSZTÁLY RÉSZÉRŐL.
Gondoltad volna, hogy a hajszárítás mutathat még újat számodra is? A ghd felépítette a TÖKÉLETES HAJSZÁRÍTÁSI TECHNIKÁKAT, így a hajszárítás élményekben gazdaggá válik, a maximális minőség és tartósság mellett. Beavatunk OLYAN HAJSZÁRÍTÁSI TECHNIKÁKBA, mint a BIG-BLOW és a FLARE, amiket a világ vezető fodrászai is szívesen alkalmaznak a mindennapokban. Megismerheted a hajszekciók külön történő szárítását, a komplex beállítás és szárítás fogásait, illetve a végső stílus élettartamának maximalizálását. A gyakorlatok során megismerkedünk a ghd AIR hajszárítóval, illetve a szárítási technikáknál alkalmazott STYLE TERMÉKEKKEL és KEFÉKKEL. Lehetőséged lesz mindegyik eszközt kipróbálni, és bőven hagyunk időt a technikák elsajátítására is. Tanuld meg a legprofibb trükköket, amikkel garantáltan javítod saját időhatékonyságodat, ezáltal vendégeid elégedettségét!
A szemináriumra minden eszközt és terméket biztosítunk.

KINEK AJÁNLJUK?

Akit érdekelnek a ghd szárítási technikái, felfrissítené vagy szinten tartaná eddigi tudását.

AZ OKTATÁS TÉMÁI:

Hajszárítási technikák elsajátítása, hajszekciók komplett beállítása, tartósság maximalizálása.

DÁTUMOK: A jelentkezőkkel történő egyeztetés alapján

IDŐTARTAM: 11:00 – 16:00

RÉSZVÉTELI DÍJ: 12 900 Ft

SZÁRÍTÁSI MESTERKURZUS

 

KIZÁRÓLAG TE IRÁNYÍTASZ ÚGY, AHOGY AZT ELTERVEZTED!

EZEN A SZINTEN MÁR NEM CSUPÁN HAJSZÁRÍTÁSRÓL, HANEM EGYBEN MÁR HAJFORMÁZÁSRÓL IS BESZÉLÜNK. Megmutatjuk, hogyan tudod visszaadni a luxus minőségű fényességet hajtípustól függetlenül, hogyan irányítsd a légkifúvást a maximális végeredmény érdekében. Mindezt a ghd Aura hajszárító segítségével próbálhatod ki, mely olyan különleges és egyedülálló védjegyes technológiákkal van ellátva, mint a Cool-Wall, mely a tökéletes volumen elérését segíti elő,  vagy a Laminair, mely fejlesztésnek köszönhetően hajszárítónk irányítottan, koncentráltan, a lehető legprecízebben fújja a levegőt. Beavatunk AZ OLYAN ELIT KATEGÓRIÁS HAJSZÁRÍTÁSI TECHNIKÁK rejtelmeibe, mint a RIVIERA vagy a CHAOS TO COUTURE, amikkel még nagyobb törődést tudsz nyújtani vendégeidnek. A gyakorlatok során megismerkedünk a ghd AURA hajszárítóval, illetve a szárítási technikáknál alkalmazott STYLE TERMÉKEKKEL és KEFÉKKEL. Lehetőséged lesz mindegyik eszközt kipróbálni, és bőven hagyunk időt a technikák elsajátítására is.

A szemináriumra minden eszközt és terméket biztosítunk.

KINEK AJÁNLJUK?

Akik magabiztosak a hajszárítás világában, esetleg részt vettek a szárítási szemináriumon.

AZ OKTATÁS TÉMÁI:

Prémium kategóriás hajszárítási technikák, védjegyes technológiák megismerése és gyakorlati alkalmazása.

DÁTUMOK: a jelentkezőkkel történő egyeztetés alapján
IDŐTARTAM: 11:00 – 16:00

RÉSZVÉTELI DÍJ: 18 900 Ft

Érdeklődj vagy jelentkezz az alábbi űrlap segítségével az általad választott oktatásra. Ha az érdeklődést választod, munkatársunk hamarosan felkeres az általad megadott telefonszámon.
A jelentkezés menetének elolvasásához kattints ide!
TANFOLYAMRA CSAK BEJELENTKEZETT FELHASZNÁLÓK JELENTKEZHETNEK. KATTINTS ÉS REGISZTRÁLJ VAGY LÉPJ BE!
1
×

E-mail előnézet :

Erre vágyom, nagyon örülnék neki ha megkapnám ajándékba!
VÁSÁRLÁS!

1) Kinézet

2) E-mail beállítások

|