FRIZURA KÉSZÍTÉSEINKNEK CSAK A FANTÁZIÁNK SZABHAT HATÁRT, MIKÖZBEN VENDÉGÜNK HAJA EGYÁLTALÁN NEM KÁROSODIK! VAN ENNÉL FONTOSABB?
Sok kérdés felmerülne bennem, ha egy kolléga azt mondaná: „Gyere, mutatok neked egy új hajformázási technikát!” Elgondolkoznék, mégis miben tudna újat, vagy mást mutatni… Először én is pontosan ilyen gondolatokkal a fejemben találkoztam a ghd hajformázóval. De a kíváncsiságom és érdeklődésem nagyobb volt annál, mintsem nemet mondjak egy ilyen lehetőségre.
Mi az, amivel a ghd többet tud adni nekünk egy átlagos hajvasalónál? A ghd a világon egyedülálló technikai tudással rendelkezik, amit szeretnénk minden fodrásznak átadni az alapoktól kezdve. Döbbenetes tud lenni, amikor felismered, hogy:„Lehet hogy eddig tényleg nem a legmegfelelőbben fogtam a hajformázóm?”
Amikor a tanult technikákat elkezdtem alkalmazni vendégeim haján, egyszerre átvettem a ghd teljes szellemiségét, a precizitást és a tökéletes formázást. Így végre bátran tudom azt mondani a vendégeimnek, hogy „Igen, holnap is tartani fog a kialakított frizura!”. Szerencsémre ezeket a technikákat első kézből, a ghd vezető oktatóitól tanulhattam el Londonban és nagyon örülnék, ha Neked is átadhatnám a tudásom. Arra buzdítalak, hogy mert újat tanulni, kérdezni! Czupár Estilla | ghd oktató és bemutató stylist
ghd_szeminarium3 szeminárium Szeminárium ghd szeminarium3
ISMERKEDJ MEG A GHD TERMÉKEIVEL, ESZKÖZEIVEL!
VÁLASZD HAJFORMÁZÓ VAGY HAJSZÁRÍTÓ SZEMINÁRIUMAINKAT ÉS LEGYÉL MÉG MAGABIZTOSABB MIKÖZBEN A VENDÉGED HAJÁN DOLGOZOL!
gold-trening szeminárium Szeminárium gold trening

Hajformázó Szeminárium

Szeretnél gyorsabban, professzionálisabban hajat formázni úgy, hogy a vendégeid maximálisan elégedettek legyenek a végeredménnyel?

Beavatunk a hajformázás 4 tökéletes technikájába mind elméletben, mind gyakorlatban. Megtanítjuk hogyan tudsz 4 utolérhetetlen stílust alkotni és emellett megtapasztalod majd azt a precizitást, amihez egy méltán világhírű márka adja a nevét. Meg fogsz lepődni, hogy mennyire meggyorsíthatod majd a mindennapi munkafolyamatokat és emellett maximális tartást tudsz biztosítani vendégeid hajának.
Megismerkedünk a ghd V Gold hajformázó családjával a ghd style termékekkel és a ghd fésű és kefe készletével. Lehetőséged lesz mindegyik eszközt kipróbálnod és bőven hagyunk időt a technikák elsajátítására is. Megtapasztalhatod a ghd V Gold hajformázókban rejlő lehetőségeket, hogy tényleg 15-20 másodpercen belül elérik a 185°C-ot, amely bizonyítottan nem károsítja haj szerkezetét! A szemináriumra minden eszközt és terméket biztosítunk! Éld át a ghd életérzést és add tovább a vendégeidnek is!
eclipse-trening szeminárium Szeminárium eclipse trening

Hajformázó Mesterkurzus

Szeretnél a hajformázás igazi mesterévé válni e lérni egy olyan szintre,a hol még kreatívabb és szabadabb lehetsz? A ghd alap hajformázási technikák elsajátítása után most itt a lehetőséged egy szinttel továbblépni. Testközelből találkozhatsz a ghd Platinummal, ami méltán viseli a „világ legjobb hajformázója” címet. Megtapasztalhatod majd, hogy a szabadalmaztatott Tri-Zone™ technológiája bármilyen textúrájú hajat megszelídít, hajkiegyenesítésben egyszerűen verhetetlen. Beavatunk további 2 luxus hajformázási technika kialakításának rejtelmeibe és megmutatjuk hogyan „szelídítjük” meg a makacs afro hajat. Megismerkedünk a ghd Platinum® hajformázóval, a ghd style termékekkel és a ghd fésű és kefe készletével. Lehetőséged lesz mindegyik terméket kipróbálnod és bőven hagyunk időt a technikák elsajátítására is. Emeld munkád színvonalát luxus minőségre, amit a vendégeid is el fognak ismerni. A szemináriumra minden eszközt és terméket biztosítunk! Éld át a ghd életérzést és add tovább a vendégeidnek is!
Air-trening szeminárium Szeminárium Air trening

Szárítási Szeminárium

Megbízhatóságra, pontosságra és nagy teljesítményre van szükségünk! Pont ezért fejlesztették ki a ghd Air-t, ami a piacon lévő hajszárítók között jelenleg a legerősebb és a leggyorsabb. Gondoltad volna, hogy a hajszárítás mutathat még újat számodra is? A ghd felépítette a tökéletes hajszárítási technikákat, így a hajszárítás lehet élményekben gazdag is, a maximális minőség és tartósság mellett. Beavatunk 2 olyan hajszárítási technikába, amit a világ vezető fodrászai is szívesen alkalmaznak a mindennapokban! Megismerkedünk a ghd AIR hajszárítóval a ghd style termékekkel és a ghd fésű és kefe készletével. Lehetőséged lesz mindegyik eszközt kipróbálnod és bőven hagyunk időt a technikák elsajátítására is. Tanuld meg tőlünk a legprofibb trükköket, amiket ha alkalmazni fogsz, garantáltan sikereket fogsz aratni vendégeid körében! A szemináriumra minden eszközt és terméket biztosítunk! Éld át a ghd életérzést és add tovább a vendégeidnek is!
Aura-trening szeminárium Szeminárium Aura trening

Szárítási Mesterkurzus

Kizárólag Te irányítasz, úgy, ahogy azt eltervezted!Ezen a szinten már nem csupán hajszárításról, hanem egyben már hajformázásról is beszélünk, mindezt a ghd Aura hajformázó hajszárítóval. Különleges, védjegyes technológiákkal van ellátva, ami a világon egyedülálló: a Cool-Wall a tökéletes volumen elérését segíti elő nekünk, a Laminair fejlesztésnek köszönhetően pedig a hajszárítónk irányítottan, koncentráltan fújja a levegőt, tehát a lehető legprecízebben tudunk majd szárítani. Beavatunk 2 elit kategóriás hajszárítási technika rejtelmeibe, amivel még nagyobb törődést tudsz nyújtani vendégeidnek. Megismerkedünk a ghd Aura hajszárítóval a ghd style termékekkel és a ghd fésű és kefe készletével. Lehetőséged lesz mindegyik eszközt kipróbálnod és bőven hagyunk időt a technikák elsajátítására is. Megmutatjuk, hogyan tudod visszaadni a luxus minőségű fényességet hajtípustól függetlenül, hogyan irányítsd a légkifúvást a maximális végeredmény érdekében. Éld át a ghd életérzést és add tovább a vendégeidnek is!
SZERETNÉL RÉSZT VENNI SZEMINÁRIUMAINKON? SZERETNÉL TÖBBET MEGTUDNI A RÉSZLETEKRŐL?
Érdekel valamelyik szeminárium? Töltsd ki az alábbi űrlapot és munkatársunk jelentkezni fog a lehetséges időpontokkal és a szeminárium részleteivel. Az érdeklődés nem jár semmilyen kötelezettséggel.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Top 1
×

E-mail előnézet :

Erre vágyom, nagyon örülnék neki ha megkapnám ajándékba!

VÁSÁRLÁS!

1) Kinézet

2) E-mail beállítások