MEGRENDELÉSEK, KISZÁLLÍTÁS

Lemondhatom a rendelésemet?

Annak érdekében, hogy 96 órás kiszállítást biztosíthassunk, nagyon gyorsan kell dolgoznunk. Amint a rendelésed végigmegy a kezdeti biztonsági intézkedéseinken, azonnal  továbbítjuk azt a forgalmazói központunkba kiszállításra. Bár törekszünk arra, hogy minden rendelésváltozáshoz, illetve lemondási kérelemhez alkalmazkodjunk, nem tudjuk garantálni, hogy ezeket végre is tudjuk hajtani.

Mely szállítókat használjátok?

Kiszállításainkhoz a GLS futárszolgálatot alkalmazzuk.

Mikor érkezik meg a csomagom?

A rendeléseket 96 órán (3 munkanapon) belül tudjuk teljesíteni, amennyiben az adott termék raktáron van. Törekszünk a szállítási határidő betartására, azonban nem vállalunk felelősséget azért, ha a fenti szokásos szállítási idő nem tartható. Az esetleges késedelem esetén minden esetben értesítünk és tájékoztatunk a megrendelés teljesítésének pontos idejéről.

Szállítási címnek minden esetben olyan címet adj meg (pl.: munkahelyi cím), ahol munkanapokon 8 és 18 óra között folyamatosan tartózkodsz és a terméket át tudod venni.

Egy termék hiányzik a rendelésemből!

Olykor nem minden megrendelt terméket küldünk egy időben. Amennyiben megrendelésedet külön küldted el, a kiszállítási megjegyzés csak a megrendelésed azon részét fogja feltüntetni.

Kérjük, nézd át a kiszállítási megjegyzéseket a rendelés minden részének esetében, hogy biztosan ne hiányozzon semmi.

Ha valami hiányzik a megrendelésedből kérjük, lépj kapcsolatba velünk az elérhetőségeinken.

A hajformázóm sípol, villogó vörös fényt ad és nem melegszik fel, mit tegyek?

A ghd hajformázó készüléked egy nagy teljesítményű termék, és ha nagy áramellátásbeli ingadozásnak van kitéve használat közben, az hibamentes üzemmódba léphet, hogy megvédje magát a károsodástól. Ezért, abban a valószínűtlen esetben, hogy a ghd terméked nem működik helyesen, ellenőrizd, hogy a ghd terméked és a fő áramellátás be vannak-e kapcsolva, és hogy elérhető-e az energiaforrás.

Ha a terméked nem működik, és a vörös hibajelző fény villog, kérjük, kövesd az alábbi procedúrát:

  • Kapcsold ki az egységet
  • Húzd ki az egységet a konnektorból
  • Várj 5 másodpercet, majd csatlakoztasd az egységet ismét a konnektorhoz
  • Kapcsold be ismét az egységet

 

Amennyiben ez ismételten megtörténik, kérjük, vedd fel a kapcsolatot velünk.

Hogyan küldhetem vissza a termékem?

Természetesen minden ghd termék a lehető legmagasabb sztenderdek szerint készülnek és szigorú ellenőrzés alá esnek kibocsátás előtt. De ha bármilyen okból vissza kell küldened a hajformázód vagy bármilyen más ghd terméket, mi biztosítjuk, hogy a teljes folyamat olyan gyorsan menjen végbe, ahogy csak lehet. A terméked visszaküldését GLS futárszolgálattal biztosítjuk.

A visszaküldés részleteiről kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kaphatok-e kölcsönbe ideiglenes hajformázót, amíg a sajátom javítás alatt áll?

Sajnos nem áll módunkban biztosítani ideiglenes hajformázót, míg a tiéd bevizsgálás alatt áll, de mindent megteszünk azért, hogy a tiéd visszajusson hozzád, amint lehet.

Megkaptátok a visszaküldött termékeimet?

Amint raktárunk feldolgozta visszaküldésedet, e-mailben értesítünk róla.

Abban a valószínűtlen esetben, ha nem kapod meg ezt az e-mailt a csomag elküldésétől számított 10 napon belül, kérjük, vedd fel a kapcsolatot velünk, amint lehet.

HAJFORÁMZÓK

Mi a különbség a ghd V Gold Series és a ghd eclipse® között?

Ahogy a technológia halad, úgy változik a dizájn, és ennek eredményeképp hajformázók tárházát kínáljuk, hogy megfeleljünk minden hajformázási igényednek. Válassz a ghd hajformázók sorából, hogy tökéletes, szalon-szerű frizurát kapj.

ghd V gold széria: Elérhető három különböző méretben; a ghd V gold classic, a ghd V gold max és a ghd V gold mini hajformázóval, a ghd V gold széria választéka a valaha volt legcsillogóbb hajformázónk luxus aranylemezekkel, amik könnyedén simítják át a hajat az ultra-fényes, magas ragyogású frizura érdekében.

ghd eclipse®: a forradalmian új ghd eclipse® hajformázó rendelkezik az úttörő tri-zone™ technológiával, ami fenntartja az optimális hajformázó hőmérsékletet, hogy gyorsabban formázhass kevesebb hővel, verhetetlen fényű és erősebb hajat varázsolj, ami tartósan ragyogóan és egészségesen néz ki.

Miből készültek a lemezek?

A ghd V hajformázók esetében a lemezek alumíniumból készültek, amit erőteljes hővezető tulajdonságai miatt használunk – négyszer hatékonyabb, mint az acél. Az alumíniumot vékony rétegben kiváló keramikus burkolat fedi, ami elősegíti a lemezek finom siklását a hajon, fényessé téve azt. Az alumínium kitűnő hőtulajdonságai és a vékony kerámiaborítás hajsimító tulajdonságai adják meg neked azt a hajformázási eredményt, amit a ghd-től elvársz.

Hogyan tettétek könnyebbé a ghd Gold Series-t?

A ghd V Gold Szériát hatékonyabb tömegűvé alakítottuk. A dizájn fejlesztésével és modernizálásával képesek lettünk csökkenteni az előállításhoz felhasznált anyagmennyiséget a ghd IV hajformázóhoz képest. A stylistok jelezték felénk, hogy igazán érezhető a különbség, és hogy az új ghd V Gold Series hajformázókat könnyebb kezelni és hajformázásra használni, kiváltképp göndörítésnél.

Mi a hőtechnológia lényege a ghd V Gold Series hajformázóban?

A ghd V Gold Series hajformázók folytatják a ghd fejlett keramikus hőtechnológiájának használatát, ugyanakkor újraterveztük egy részét a hőkontroll-rendszereknek, hogy azok biztosan a lehető legjobban teljesítsenek. A stylistok jelezték, hogy lenyűgözőnek találják az eredményeket, amiket a ghd V Gold Series hajformázókkal értek el.

Milyen a működési hőmérséklete a ghd V Gold Classic hajformázónak?

A ghd V Gold Series hajformázókat úgy tervezték, hogy 185°C-on működjenek. A ghd-nél rájöttünk, hogy ez az optimális működési hőmérséklet a fejlett keramikus hőtechnológiánk számára, hogy kimagasló eredményeket érj el bármilyen hajtípus esetében, bármilyen stílust szeretnél kialakítani. A stylistok jelezték, hogy lenyűgözőnek találják az eredményeket, amiket a ghd V Gold Series hajformázókkal értek el.

Van alvó módja a hajformázómnak?

A biztonság továbbra is elsődleges a ghd-nél. Biztonságod és nyugalmad érdekében elérhető egy alvó mód a ghd V Gold Series és a ghd Eclipse hajformázók esetében egyaránt. 30 percnyi használatlanság után a felhevült lemezek kikapcsolnak. Alvó módban a fény villogni kezd, és egy figyelmeztető sípolás hallható 20 másodpercenként. Egyszerűen kapcsold ki, majd be a hajformázót, hogy folytathasd a hajformázást.

Milyen gyorsan kellene felmelegednie a hajformázómnak?

A ghd V Gold Series hajformázók gyorsan, kevesebb, mint 30 (USA feszültség esetében 40) másodperc alatt felmelegednek, így nem kell várnod a hajformázás megkezdése előtt. Amikor eléri a hőmérsékletet, 3 egymást követő sípolást hallhatsz, és a kapcsolón található logó állandó fényt bocsát ki, jelezve, hogy készen áll a hajformázásra.

Milyen hosszú a zsinór a hajformázókon?

A ghd hajformázók 2,7 m hosszú zsinórral rendelkeznek az optimális kihasználhatóságért és a kapcsolódás megkönnyítéséért szalonokban és otthon egyaránt.

HAJFORMÁZÁSI TIPPEK

Lehet göndöríteni és egyenesíteni is a ghd V Gold Classic hajformázóval?

A ghd V Gold Classic hajformázóval kreatív a hajformázás – tincsek, hullámok, fürtök vagy a tökéletes egyenes kialakítására lett tervezve. A ghd V Gold Classic hajformázó kerek testtel rendelkezik a könnyű göndörítés érdekében. A stylistok szerint a ghd V Gold Classic hajformázók kisebb súlya révén könnyebb lett a göndörítés, mint valaha.

SAJÁT FIÓKOM

Milyen információk kerülnek tárolásra?

A fiókodban tárolt információk közé kerül az otthoni lakcímed, a kiszállítási címed, a telefonszámod, az e-mail címed és a rendelési előzményeid. Bármikor elérheted és módosíthatod adataidat.

Biztonságosan kerülnek tárolásra személyes adataim?

Igen, a fiókod jelszóval védett, valamint a legfrissebb titkosítási szoftvert alkalmazzuk. További megnyugvásod érdekében tetszőleges gyakorisággal változtathatod meg jelszavadat.

Hogyan változtatom meg a fiókomban tárolt adatokat?

Egyszerűen jelentkezz be és kattints a területre, amin változtatni és módosítani és javítani szeretnél. Mikor végeztél ezzel, kattints a frissítésre, és sose felejts el kijelentkezni, hogy mások ne férhessenek hozzá személyes adataidhoz.

TERMÉKKARBANTARTÁS

Hogyan vigyázzak a hajformázóm zsinórjára?

Mikor a formázód lehűlt, hajtsd össze a zsinórt úgy, ahogyan az eredetileg volt a csomagolásban. Igyekezz elkerülni azt, hogy a kezed vagy a formázó köré csavard, illetve hogy a formázó zsinórjánál fogva akaszd fel

Hogyan tisztítsam a hajformázóm?

Bizonyosodj meg arról, hogy a hajformázód ki van kapcsolva és kihűlt. Töröld át a hajformázód egy nedves, tiszta ruhadarabbal, hogy eltávolítsd róla a szennyeződéseket.

Hogyan használjam a hajformázóm vagy hajszárítóm más országban?

A ghd hajformázók mind univerzális feszültségen működnek, így minden hajformázódat használhatod bármely országban, ha utazó adaptert használsz.

A ghd air hajszárítók választéka, a 3 és 3.1b hajformázómodellek csak azon országokban működnek, ahol elérhető a 220-240V-os áramellátás. Javasoljuk, hogy ellenőrizd úti célod áramfeszültségét, mielőtt utazol.

JÓTÁLLÁS

Meddig tart a hajformázóm garanciája?

Gyártóként az alábbi jótállást kínáljuk

12 hónapos jótállás az AIR és AURA hajszárítókra

24 hónapos jótállás a ghd V Gold Series és ghd Eclipse hajformázókra

Ebben az időszakban saját belátásunk szerint megjavítjuk vagy cseréljük a terméket. Amennyiben a hajformázód helytelen használat vagy baleseti károsodás miatt vált hibássá, továbbra is megjavíthatjuk neked; ugyanakkor ez már kifizetendő szolgáltatás. Ha úgy döntesz, hogy nem kívánod igénybe venni a javítást, és szeretnéd visszakapni a hajformázód, úgy 1500 Ft postaköltségre és kezelési díjra számíthatsz.

Vannak kivételek a garancia esetében?

Igen, van néhány kivétel a jótállásra nézve.

  • A jótállás nem fed le semmilyen, helytelen használatból fakadó hibát.
  • Továbbá nem áll módunkban bármilyen, baleset okozta károsodásból származó hiba költségének fedezése. Mindkét esetben segítséget nyújthatunk a javítással, de költségtérítéses szolgáltatásként.
  • A jótállás semmisnek tekinthető abban az esetben is, ha harmadik fél általi javítási próbálkozás történt.
  • Akkor sem áll módunkban jótállást biztosítani, amennyiben a hajformázódat nem meghatalmazott forgalmazótól vásároltad; ebben az esetben fogyasztói jogaidat az értékesítési pont képviseli.

Hogyan bizonyítsam a garanciát?

A garancia bizonyításához meg kell tartanod a vásárlás eredeti bizonylatát. Abban a valószínűtlen esetben, hogy egy készülékről bebizonyosodik, hogy hibás, kérjük, tekintsd meg visszaküldési szabályzatunkat.

ghd Platinum®

Miben más a ghd Platinum®?

A ghd Platinum® az egyetlen hajformázó a védjegyes tri-zone™ technológiával. Az új tri-zone™ technológia a ghd Platinum®-ben garantálja, hogy az optimális hajformázási hőmérséklet egyenletesen jut el a hajhoz munka során, ezáltal gyorsabb és hosszantartóbb eredményeket érve el minden hajtípuson.

A ghd Platinum® új, precíziós kialakítású lemezekkel rendelkezik, melyek tökéletesen laposak, így a legsűrűbb, legrakoncátlanabb hajon is végigsiklanak gyorsabb hajformázást és kivételes ragyogást biztosítva. A melegítőlemezek középen hosszában alátámasztottak, így kissé billegnek jobbra balra, ezáltal képesek jobban megragadni a hajat, ami a hő jobb átadását biztosítja a hajba.

A külső borítás még hosszabb használat után is sokkal hűvösebb, mint más hajformázóké. Ez könnyebbé teszi a formázást, és segít a használónak hajtőtől hajvégig formázni a hajat, vagy extra volument kialakítani a hajban.

A felmelegedési ideje is kevesebb. Készen áll a hajformázásra bekapcsolás után 20 másodpercen belül. Vess rá egy pillantást közelebbről.

Mi a ghd Platinum® legfőbb előnye?

Kimagasló hajformázási eredményeket ér el, amik tovább tartanak. Gyorsabban és könnyebben formázza még a legnagyobb kihívást jelentő hajtípusokat is; ehhez ráadásul magasabb hőmérséklet sem szükséges.

Mit csinál a tri-zone™ technológia?

A tri-zone™ technológia háromszoros hajformázó erőt ad a ghd Platinum®-nek más hajformázókhoz képest, mert három ultra-érzékeny szenzort használ lemezenként – a legtöbb hajformázóknak mindössze egyetlen van. Ezek a szenzorok azonnal reagálnak bármilyen hőmérsékletingadozásra, így garantálják az optimális hajformázási hőmérséklet állandó használatát munka közben. Az állandó hő könnyebbé teszi a hajformázást és kiváló eredményeket ér el egyetlen simítással, még a legnagyobb kihívást jelentő hajak esetében is.

A legjobb eredmények érdekében minden hajtípusnak 185oC-ra állított hajformázóra van szüksége – ez az optimális hajformázási hőmérséklet a haj számára –, de a különböző hajtípusok különböző hőmennyiséget nyelnek el. Míg a finomabb haj kevés hőt nyel el a lemezekből, a makacsabb hajtípusok sokkal többet nyelnek el, a lemezek gyorsabb lehűlését okozva. A tri-zone™ technológia felismeri a legkisebb hőveszteséget a lemez bármely pontján, és azonnal reagál a megfelelő mennyiségű hővel, hogy a visszaállítsa a lemez 185°C-os hőmérsékletét.

Azt hittem, ha magasabb hővel dolgozom, jobb frizurát kapok.

Nem. Az optimális hajformázási hőmérséklet a hajformázó lemezein 185oC. Ezt az optimális hőmérsékletet fenntartani alapvető fontosságú, hogy kimagasló eredményt érjünk el a haj roncsolása nélkül. A tri-zone™ technológia biztosítja, hogy egyenletes legyen a hajformázó hőeloszlása.

A 185oC-nál magasabb hőmérsékletre állított hajformázók felesleges hőnek teszik ki a hajad és nagyon károsak lehetnek. A makacs, sűrű vagy göndör hajat nem kell magasabb hővel kezelni; csupán olyan hajformázóra van szüksége, ami elég fejlett ahhoz, hogy fenntartsa a 185oC-os optimális hőmérsékletet a hajformázás során.

A 195oC felett történő hajformázás túl szárazzá teszi a hajat és lecsupaszítja a kutikulát, „szomjassá” téve a hajat, ami így gyorsan újra elnyeli a nedvességet a légkörből, ezáltal a frizura hamarabb esik szét és válik göndörré. A jobb frizura kialakításának kulcsa az egyenletes nedvességszint fenntartása, amihez az optimális hőmérséklet fenntartása és a kevés simítással való formázás szükséges.

Miért fontos az egyenletes hő?

Az egyenletesen optimális lemezhőmérsékleten (185oC) való hajformázás lehetővé teszi számodra, hogy kevesebb mozdulattal dolgozz, ez pedig jobb a hajnak. Ez segít a hajban tartani a nedvességet és lezárja a kutikulát, minden tincsnek fényesebb és finomabb hatást, valamint a páratartalom elleni viszonylagos áthatolhatatlanságot biztosítva. Ez segít, hogy tovább tartson a frizura.

Miért 185°C az optimális hőmérséklet a hajformázáshoz?

Egy független, haj hőkezelésének hatásairól szóló tudományos kutatás* megmutatja, hogy a haj „üvegesedési átmeneti fázisba” lép, mikor hevítik. Ebben a fázisban a haj alakítható (formázható), és megtartja formáját, mikor lehűl.

Az üvegesedési átmeneti fázis hőmérséklete eltérő lehet a környezeti tényezők és a haj nedvességtartalma miatt, de ghd tudósaink nagyszabású kutatás során rájöttek, hogy 185oC az optimális hőmérséklet a hajformázó számára, hogy elérje a lehető legjobb hajformázási eredményt a lehető legkevesebb mozdulattal.

Ha 185 oC alatti hőmérsékleten formázol, gyakran lehet szükséges több mozdulatra a hajformázóval a jó eredmény elérése érdekében, és ez jóval szárazabbá teszi a hajat, mint egyetlen mozdulat 185oC-on. A 185 oC-os hőmérséklet feletti hajformázás felesleges hőnek teszi ki a hajat. Valamint a 215°C feletti hőmérsékleten való formázáskor a hajban található keratin protein elkezd olvadni, visszafordíthatatlan károsodást okozva.

 

* Források: The Advanced Experimental Medical Biology Journal 1977 p.329-334; a study by Mitchell and Feughelman published in the Textile Research Journal 1967; Biopolymers p371, 81, 2006 and The Science of Hair Care 2nd Ed 2005

Hogyan képes a ghd Platinum® elég gyorsan reagálni a lemez hőmérsékletében jelentkező ingadozásra, ha csak pár másodperc kell ahhoz, hogy végigsimítsam vele a hajam?

A tri-zone™ technológia ultra-érzékeny egy simításra tervezett szenzorokat használ, melyek még a legkisebb esést is észlelik a lemez hőmérsékletében, és azonnal reagálnak a hő visszaállításával, még akkor is, mikor a hajon átmozgatjuk őket.

Néha szeretem lejjebb állítani a hőt a hajformázóimon, mivel aggódom, hogy túl sok hőnek teszem ki őket. Miért nem rendelkezik a ghd Platinum® állítható hővel?

A ghd Platinum® nem rendelkezik állítható hővel, mert arra lett tervezve, hogy optimális, 185oC-os hajformázási hőmérsékleten dolgozzon. Ha egy hajformázó túl forró, tartósan káros lehet; ha túl alacsony hőmérsékletre van állítva, jó néhány mozdulat szükséges a haj formázásához. Ez igazából károsabb, mint egyetlen simítás 185oC-on.

Mik azok a precíziós lemezek?

A ghd Platinum® új, továbbfejlesztett lemezekkel rendelkezik a többi ghd hajformázóhoz képest. Egy új folyamat használatával készültek, mely biztosítja, hogy tökéletesen laposak legyenek, valamint a végső, precíziós megmunkálás teszi a lemezeket hibátlan, sima felületűvé, hogy a leggöndörebb hajat is végigsimíthassuk velük.

A lemezek is másképp helyezkednek el a többi ghd hajformázóhoz képest. A ghd Platinum® lemezei középen hosszában alátámasztottak, így kissé billegnek jobbra balra. Ezzel lehetővé teszik a haj jobb megragadását, lecsökkentve az esélyét annak, hogy a haj kiessen a lemezek közül hajformázás közben. A fűtőegységek is kicsivel vékonyabbak, ezáltal jobb hőátadást biztosítanak a hajnak.

Miért érzem finomabbnak és simábbnak a hajam a ghd Platinum® használata után?

Az egészséges haj vizet tartalmaz. A túl magas hőmérsékleten, vagy a sok simítást igénylő, alacsony hőmérsékleten történő hajformázás a haj túlságos kiszáradását okozhatja. Mikor károsodik, a kutikula megemelkedik (vagy eltűnik) és durva hajfelületet eredményez, egyhangú megjelenést kölcsönözve a hajnak. A 185oC-os hőmérsékleten történő hajformázás segít megtartani a helyes nedvességszintet a hajban, mivel kevesebb simítással lehetséges a formázás, finomabb és simább hajat kreálva. A ghd Platinum® precíziós folyamattal simított lemezei formázás közben lapítják a kutikulát, fényesebb és egészségesebb kinézetűvé téve a hajat.

Mit jelent a hűvös érintésű készülék?

A ghd Platinum® csúcstechnológiájú (az űriparból származó) aerogel szigetelő összetevőt alkalmaz a készülék testében. Ez a felületet hűvös érintésűvé teszi még hosszabb hajformázás (45 perc) után is, hogy a folyamat egyszerűbb és kényelmesebb legyen.

Világszerte használhatom a hajformázót?

Igen, a ghd Platinum® univerzális feszültségű, ami azt jelenti, hogy bármelyik országban használható.

A ghd Platinum® használható fonatokon, parókákon és póthajakon is?

Igen, a ghd Platinum® használható fonatokon, parókákon és póthajakon, amennyiben azok emberi hajból készültek.

Alkalmazhatok keratin-kezeléseket a használata mellett?

Igen, teszteltünk számos keratin-kezelést a ghd Platinum®-mal és arra jutottunk, hogy a korábban használt hajformázóhoz képest jobban teljesít.

Hol kapható?

A ghd Platinum® megvásárolható a partner szalonokban és a http://ghd.glsalon.hu/ weboldalon.

ADVANCED SPLIT END THERAPY

Mi az a ghd advanced split end therapy ?

A ghd advanced split end therapy tápanyagban gazdag összetevők keverékét tartalmazza, melyet a hajformázó hője aktivál így táplálva a száraz és sérült részeket; a kutikulákat lesimítva zárja le a hajat, biztosítva a sima, puha és csillogó hajat.

Kinek ajánlott a ghd advanced split end therapy használata?

Bárkinek, aki javítani, vagy akár fenntartani szeretné haja kondícióját, de azoknak is, akiknek valamilyen okból már károsodott haja. Az optimális hőmérsékleten használt hajformázó kombinálva a ghd advanced split end theraphy-val csakis erős, egészséges, csillogó és lágy esésű hajat eredményezhet.

Milyen gyakran használhatom a ghd advanced split end therapyt?

Heti egy kezelést javaslunk az ideális hatás elérése érdekében, ám erősen sérült haj esetén ez lehet gyakoribb is.

Egy kezelés hatása meddig tart?

Akár 10 mosásig is éreztetheti hatását, ám jellemzően 5 mosás után gyengül a hatás. Ezért heti egy kezelést javaslunk.

Mire számíthatok a kezelés után?

A kezelés befejeztével szemmel láthatóan csökkennek a töredezett hajvégek, a haj érzete erősebbé és egészségesebbé, látványa csillogóbbá és fényesebbé válik, mint a kezelés előtt.

Miért a 185°C a legalkalmasabb a kezeléshez?

Az állandó 185°C lehetővé teszi a kevesebb lehúzással történő formázást, mely a lehető legjobb a hajnak. A ghd szakembereinek kiterjedt kutatása alapján 185°C az a hőmérséklet, melyen a hajformázó leghatékonyabb. Ez logikusan kevesebb lehúzást, igénybevételt és hőt jelent. Alacsonyabb hőmérséklet többszöri lehúzást, míg a magasabb szinte azonnal károsíthatja a hajat. 215°C felett a keratin megolvad, és a haj visszafordíthatatlan károsodást szenved.

A termék nem halmozódhat fel a hajamban?

Mint minden túlhasználat esetén, itt is előfordulhat túltelítettség túl gyakori használat esetén. Heti egy kezelést javaslunk, telítettség érzése esetén ritkítsuk a használatot.

Az én hajam nagyon érzékeny. Használhatom a terméket?

Igen, használhatod. Viszont fontos a hajad típusának és hoszzának megfelelő mennyiség válsztása. Érzékeny haj esetén elégséges lehet csak a haj végeinek kezelése.

Vastagszálú, sérült hajam van. Használhatok többet a termékből?

A megadott 10ml-es adagonként való használat az átlagos hajnak szükséges hozzávetőleges mennyiség. Ezért nagyon sérült haj esetén az adag növelése helyett inkább a kezelés gyakoriságát sűrítsük.

Lehet hajformázó nélkül is használni a készítményt?

Amennyiben nincs idő a formázóval rögzíteni, elég lehet a szárítás magában az aktiválásra, bár a legjobb eredményt a hajformázóval történő rögzítéssel érhetjük el.

Alkalmazása után mennyit kell várni a formázással?

Semennyit. Közvetlenül a terápia után moshatod – formázhatod a hajat a megszokott módon.

Csak a hajvégeken használhatom a készítményt?

Nem, használd bárhol, ahol sérülést észlelsz a hajon.

Szükséges-e a hővédő spray használata a kezelés után?

A hővédő használata minden esetben javasolt, így a kezelés után is célszerű alkalmazni.

Mit tegyek, ha véletlen túl sok került a hajamra?

Ha úgy érzed sokat nyomtál a hajadra, akkor mosd meg újra, és a következő alkalommal jobban ügyelj a mennyiségre.

Kondícionálhatom a hajam hajmosás után?

A legjobb eredmények kondícionálás nélkül, kizárólag samponnal történő hajmosás után születtek. Javasoljuk, hogy a kezelés után alkalmazz inkább balzsamot.

1
×

E-mail előnézet :

Erre vágyom, nagyon örülnék neki ha megkapnám ajándékba!
VÁSÁRLÁS!

1) Kinézet

2) E-mail beállítások

|