CSATLAKOZNÁL A GHD SZALONPARTNERI KÖRÉBE?
Örömmel vesszük érdeklődésedet!

 

A ghd termékei kizárólag csak fodrász szalonokban forgalmazhatóak, így nagy hangsúlyt fektetünk az erre alkalmas partnerszalonok felkutatására, és az együttműködés kialakítására.

Amennyiben egy prémium márka jelenlétével szeretnéd szalonod színvonalát magasabb szintre emelni, akkor jó helyen jársz! A márka megjelenése szalonodban lehet szolid, egy plakát vagy display formájában, de lehet akár egy ghd platform kialakítása is. Mi mindegyik elképzelésed megvalósításában segítünk.

 

Szeretnél vendégeidnek újdonságot adni mind a szolgáltatás, mind a termékkínálat terén?

 

A ghd használatával új fejezet nyílik szalonod szolgáltatásának történetében! Amennyiben fodrászaid kereskedelmi rátermettsége is megfelelő, akkor a plusz extra jövedelem is biztosított.

Szeretnél több információt az együttműködés feltételeiről? Töltsd ki az alábbi űrlapot és 24 órán belül kapcsolatba lépünk veled.

1
×

E-mail előnézet :

Erre vágyom, nagyon örülnék neki ha megkapnám ajándékba!
VÁSÁRLÁS!

1) Kinézet

2) E-mail beállítások

|
A gombra kattintva elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat és hozzájárulsz ahhoz, hogy hírleveleket küldjünk számodra.
Fodrász vagy?
Az e-bookkal megismerhetsz pár olyan egyszerű lépést és szabályt, amiknek a betartásával nem fogod károsítani, tönkretenni hajad, és még sokáig élvezheted a hajvasalás által kreált fantasztikus frizurákat, akár nap mint nap. Az e-bookhoz most korlátozott ideig ingyen juthatsz hozzá, mindössze e-mail címed megadásával már élvezheted is a jobbnál jobb praktikák előnyeit.
MOST INGYEN LEHET A TIÉD “AZ OTTHONI HAJVASALÁS SZABÁLYAI” CÍMŰ E-BOOK
KINEK KÜLDHETJÜK AZ E-BOOKOT?