Trend 17 – Leomló Hullámok

Válaszd te is ezt a bohém stílusú, menő és kreatív trendi stílust! Ha te is egy friss, nyári frizurát keresel, a terjedelmes hullámok a neked való kényelmes viselet, mely egyértelműen meghatározza kisugárzásod. A szelíd fodrokkal és fonatokkal feldobott bohéman hullámos frizura, mellyel az igazi szabadságot ünnepelheted!

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

ELSŐ LÉPÉS

Válassz le nagyobb szekciókat, majd permezz rájuk ghd root lift – hajtőemelő sprayt. Szekciónként 2-3 fújással tökéletes alapot biztosíthatsz a textúrált, terjedelmes megjelenéshez.

MÁSODIK LÉPÉS

Oszd négy részre a hajad, a részeket pedig felcsavarva szárítsd meg.

TIPP: Lassan mozgasd a felcsavart hajon végig a hajszártót, vigyázz, hogy a hajhoz ne érjen hozzá!

HARMADIK LÉPÉS

Használd a ghd curl hold – göndör tartás sprayt, mely tartalmazza a ghd hővédő rendszerét a tartós védelem és tartás eléréséért. Helyezt Platinum® hajformázód a hajgyökérhez és forgasd el fél fordulattal, adj mozgalmasságot hajadnak!

NEGYEDIK LÉPÉS

Ne hagyd abba a forgatást lehúzás közben sem, egészen a hajvégekig, ahol engedd fel hajformázód, ezálta biztosítva a modern megjelenést.

ÖTÖDIK LÉPÉS

Ismételd meg a folyamatot a hátsó fejrésznél is, ne feledd vízszintesen tartani és teljesen elforgatni hajformázód.

HATODIK LÉPÉS

A haj kihűlése után bontófésű segítségével lazítsd meg a hullámokat, a hajtövektől a végekig. Testreszabhatod a kinézetet kis szekciók ujjaid közötti masszírozásával, így extra textúrát hozhatsz létre. 

HETEDIK LÉPÉS

Adhatsz a frizurához egy apró, kis szekción készült mikrofonatot fül mögött. Rögzítsd a hajad, ám tedd ezt inkább hajspray-vel, mint szalaggal vagy kendővel.

A STÍLUSHOZ HASZNÁLT ESZKÖZÖK

ghd Bontófésű

ghd Göndör tartás spray

ghd Hajtőemelő spray

ghd Platinum® hajformázó

ghd air® hajszárító

MAGAZIN KATEGÓRIÁK

HÍREK, AKCIÓK, ÚJDONSÁGOK, ÉRDEKESSÉGEK - NE MARADJ LE!

1
×

E-mail előnézet :

Erre vágyom, nagyon örülnék neki ha megkapnám ajándékba!
VÁSÁRLÁS!

1) Kinézet

2) E-mail beállítások

|