A magabiztos kisugárzás mindannyiunk vágya.

Ehhez jó kezdés egy személyiségünkhöz, stílusunkhoz illő, gyönyörű frizura, ami csak úgy ragyog az egészségtől. Az egészséges haj megőrzése a ghd számára kiemelkedő fontossággal bír, ezért  minden termékét úgy alkotta meg, hogy semmilyen kárt ne tegyenek a hajban. Sőt, éppen ellenkezőleg: képesek visszaadni a haj egészséges, természetes csillogását, belső egyensúlyát!

HOGYAN ÉS MITŐL KÁROSODHAT A HAJ?

A haj fenomenálisan bonyolult összetételű, belső szerkezetét egy természetes pikkelyréteg fedi, melyet kutikulának hívunk. Ha ez a pikkelyes réteg nem megfelelően simul rá  a hajra,

felborul annak természetes vízháztartása.

A tartósan magas- vagy alacsony hőmérsékleten történő formázás a haj túlságos kiszáradását okozhatja.  A száraz haj kutikularétege megelmekedik, és elkezdi felvenni a légkör nedvességét. A haj ettől nehezen kezelhetővé válik, könnyedén töredezhet és szálkásodhat a felülete, így az elkészített frizura is gyorsabban veszít tartásából.

KERÜLD A MAGAS HŐMÉRSÉKLETEN VALÓ FORMÁZÁST!

A 185oC-nál magasabb hőmérsékletre állított hajformázók felesleges hőnek teszik ki a hajad és nagyon károsak lehetnek. A 210°C feletti hőmérsékleten való formázáskor a hajban található keratin protein elkezd olvadni, visszafordíthatatlan károsodást okozva ezzel.

A túl alacsony hőfok sem a legjobb választás

mert a kívánt forma csak több mozdulattal, többszöri próbálkozással érhető el, ami szintén szárazzá teszi a hajat. A száraz, ‘szomjas’ haj gyorsan elnyeli a légkör nedvességtartalmát, ezáltal a frizura hamarabb esik szét, és válik göndörré. A ghd megtalálta a hosszan tartó frizura kialakításának kulcsát, ami nem más, mint az egyenletes nedvességszint fenntartása, amihez az optimális, állandó hőmérséklet, és az egyszeri simítással való formázás szükséges.
ghd_hungary_ghd_1 miért a ghd? ghd hungary ghd 1
hogyan_ovd_ghd_hungary_sec miért a ghd? hogyan ovd ghd hungary sec

HOGYAN ÓVJA MEG A HAJAD A ghd?

A hajformázás során használt legideálisabb hőmérséklet a 185°C.

Ezt a tényt a ghd cambridge-i laboratóriumában, több éves kutatás eredményeként határozták meg. Az állandó 185°C-os hőmérsékleten történő hajformázás olyan precízen zárja le a kutikularéteget, hogy az tartósan megőrzi a haj optimális nedvességszintjét, viszonylagos áthatolhatatlanságot biztosítva a páratartalom ellen. A 185 °C-on formázott

haj szerkezete egyáltalán nem károsodik,

mindemellett a

lehető legtartósabb eredmény

érhető el bármely hajtípuson, legyen szó egyenesítésről vagy hullámosításról. Ez az a  hőmérséklet amivel elég mindössze egyetlen simítás a hajon, így elkerülhető a többszöri, ismétlő áthúzás, ami a haj kiszáradását eredményezheti.
TÉVHITEK
“Magasra kell venned a hőmérsékletet a kívánt eredmény eléréséhez (különösen erős haj esetén).”

Ez egyszerűen nem igaz. A ghd tudósai megfigyelték, hogy az állandóan fenntartott 185°C-os hőmérséklet az optimális, nem csupán a haj formázásához és alakíthatóságához, hanem  a tartós eredmény eléréséhez is. Az ennél magasabb hőmérséklet visszafordíthatatlan károkat okoz a haj szerkezetében.

“Csak a kémiai kezelések hozzák meg a kívánt eredményt a nehezen kezelhető haj számára, vagyis alkalmazz brazil keratinos egyenesítést.”

Ez a feltevés valószínűleg igaz volt néhány évvel ezelőtt, ma már azonban nem. A ghd újat jelent: vegyszerek nélkül jut eredményre. A ghd kutatólaboratóriumában kifejezetten a haj megóvása és ápolása a legfőbb cél, mindezt úgy, hogy a formázás elsőre is tökéletes legyen! 

MITŐL KÜLÖNLEGES A GHD?

A ghd termékeit gyakran emlegetik a hajvilág Aston Martinjaként. Nem csak a stylistok, de a hírességek kedvencei is, hiszen a ghd egyet jelent a stílussal, a kifinomultsággal, és azokkal a termékekkel, amik megfelelnek még a legprofesszionálisabb elvárásoknak is.

A ghd-nek világszínvonalú laboratóriuma van Cambridge-ben, melynek

célja a hajaknak szánt termékek fejlesztése, a haj legjobb hőkezelése a világon és a változatos, kiemelkedő eszközök fejlesztése

professzionális stylistoknak, luxus minőséget kedvelő felhasználóknak. Hatalmas népszerűségét

professzionális termékpalettájának

köszönheti, melyek segítségével otthon is könnyedén szalon szépségű hajat varázsolhatunk magunknak. A ghd az elmúlt évek során egyre növekvő termékcsaládjával, szinte személyre szabott jobbnál jobb hajformázó készülékekkel nyűgözte le a nagyközönséget.
kulonleges_ghd_hungary_light miért a ghd? kulonleges ghd hungary light
technika_termekek_ghd_hungary miért a ghd? technika termekek ghd hungary

A ghd minden termékét innovatív technológiai fejlesztések teszik egyedülállóvá.

A kiemelkedő minőségű hajformázók sikere több mint 10 éve kezdődött, és azóta is számos nemzetközi elismerés és díj büszke tulajdonosai. A  

ghd V GOLD és a ghd PLATINUM®

elég fejlett ahhoz, hogy az állandó 185°C-os optimális hőmérsékletet biztosítsa a hajformázás során. A

V GOLD egyedi keramikus hőtechnológiával, míg a

 

PLATINUM®

a védjegyes

TRI-ZONE™

megoldással vált piacvezetővé.
A hajszárítók szupermodelljének is nevezett

ghd AIR a fodrászok és tudatos nők abszolút favoritja. A legizgalmasabb professzionális hajszárító a

ghd AURA

, melyet olyan különleges, védjegyes technológiák teszik egyedivé, mint a

LAMINAIR™

és

COOL-WALL™

.Használatukkal akár kétszer gyorsabban is beszáríthatod kedvenc frizurád, az igazi luxusvolument pedig egy valóban új szárítási és formázási élmény során érheted el.
A

ghd KEFE ÉS FÉSŰ KOLLEKCIÓ

lehetővé teszi a frizura tökéletes megalkotását. Kialakításuk során nagy hangsúlyt fektettek a prémium megjelenésre, használatukat a matt bevonat, tökéletes kiegyensúlyozás és tartósság teszi egyedülállóvá.
A

ghd STYLE TERMÉKEKKEL

tökéletes és tartós stílust érhetsz el. A minden style termékben megtalálható magasfokú hővédelmi rendszernek köszönhetően formázás, göndörítés és szárítás közben is óvják hajad.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top 1
×

E-mail előnézet :

Erre vágyom, nagyon örülnék neki ha megkapnám ajándékba!

VÁSÁRLÁS!

1) Kinézet

2) E-mail beállítások