MI, FODRÁSZOK SZERETJÜK LÁTNI VENDÉGÜNK ARCÁN A MAXIMÁLIS ELÉGEDETTSÉGET FRIZURÁJA ELKÉSZÍTÉSE KÖZBEN ÉS PERSZE UTÁN IS. Azt, amikor feláll a székből és úgy érzi magát, mint ha a vörös szőnyegen, vagy egy párizsi divatbemutató kifutóján lenne. Ez az igazi visszaigazolás arról, hogy hozzájárultunk a stílusának kiteljesedéséhez. A divat azonban gyorsan változik, így SZÜKSÉGÜNK VAN FOLYAMATOS TANULÁSRA, TOVÁBBKÉPZÉSRE ahhoz, hogy az aktuális hajtrendek mesterei legyünk.  Mindez mit eredményez? Sok-sok visszatérő és új vendéget, akik bizalmat fognak szavazni nekünk és a tudásunknak!

SZERETÜNK ANNAK TUDATÁBAN DOLGOZNI, HOGY VENDÉGÜNK HAJA A LEGNAGYOBB BIZTONSÁGBAN VAN
A megfelelő hőmérséklet a végeredményen is meglátszik, a frizura sokkal ragyogóbb, hidratáltabb, bársonyosabb lesz.
Tudtad, hogy a hajformázás során a 185°C a legideálisabb? (kattints ide a bővebb infóért)
A ghd felismerve ezt a tényt, kizárólag ennek megfelelően készíti a hajformázó termékeit! GYERE EL SZEMINÁRIUMUNKRA, meglátod, hogy a ghd hajformázóin egyáltalán nincs hőszabályzó kapcsoló mivel egységesen 185°C-on működnek
SZERETÜNK MARADANDÓ, TARTÓS STÍLUST LÉTREHOZNI!
Nincs is annál nagyobb öröme a vendégnek, ha a frizura, amit elkészítesz neki, sokáig megtartja a formáját! Így BÁTRAN BÜSZKÉLKEDHET vele a barátai, családtagjai számára és nem kell attól tartania, hogy már a hazafelé vezető úton az időjárás vagy egyéb környezeti hatások miatt tönkre megy a frizura.
Tudtad, hogy a ghd hajformázóival elkészített frizura akár 72 óráig is megtartja a formáját? (kattints a részletekért)
Köszönhetően a ghd hajszárítóinak és hajformázóinak biztos lehetsz benne, hogy az általad alkotott hajkompozíció sokáig tart majd! GYERE EL SZEMINÁRIUMUNKRA, ahol megmutatjuk hogyan készíthetsz szuper tartós frizurákat.

SZERETJÜK, HA GYORS, PRECÍZ MUNKÁT VÉGEZHETÜNK.

Az idő fontos tényező, hiszen a vendégeknek nagyon imponáló, ha minél hamarabb láthatják magukat a tükörben az elkészített frizurával. Ehhez azonban SZÜKSÉGESEK A PROFESSZIONÁLIS, kifejezetten nekünk kialakított ESZKÖZÖK.
Tudtad, hogy a ghd készülékeivel kétszer gyorsabban dolgozhatsz? (kattints és mutatjuk!)
Okozz vendégeidnek dupla elégedettséget, aminek híre gyorsan körbejár, ezt garantáljuk!

SZERETJÜK, HA A FRIZURA TÉNYLEG ÚGY ÁLL, AHOGY AZT MI ELKÉPZELTÜK!

A szálló, sztatikus hajnál nincs is bosszantóbb. Nehezen kezelhető, ráadásul a végeredmény sem lesz szalon-szépségű. A hagyományos hajszárítók  erre csak ráerősítenek, mert légkeverő rendszereik nincsenek megfelelően kifejlesztve a sztatikus haj megszüntetésére. Szerencsére a ghd hajszárítók ionizációs fejlesztése tökéletes megoldást kínálnak erre a problémára.
Tudtad, hogy a Laminair™ és Cool-Wall™technológiával már szárítás közben kialakítható a könnyen formázható, selymesen puha haj? (kattints az infóhoz)
GYERE EL SZEMINÁRIUMUNKRA ahol megmutatjuk a világhírű londoni stylistok által használt hajszárítási trükköket, kombinálva a LAMINAIR™ és COOL-WALL™ technológia eredményeivel!
A GHD NAGY HANGSÚLYT FEKTET AZ OKTATÁSRA.
A tréningeken megtanulhatod a hajformázás alap-, és mesterfogásait. Szeretnéd megismerni a ghd hajformázó világát, a londoni mesterfodrászok trendjeit?
Akkor jó helyen jársz, kattints és válaszd ki a számodra szimpatikus oktatást!
1
×

E-mail előnézet :

Erre vágyom, nagyon örülnék neki ha megkapnám ajándékba!
VÁSÁRLÁS!

1) Kinézet

2) E-mail beállítások

|