SZÜKSÉGÜNK VAN FOLYAMATOS TOVÁBBKÉPZÉSRE, AZ ÚJDONSÁGOK MEGISMERÉSÉRE.

 

Általában több terméket, márkát is kipróbálunk mielőtt elköteleznénk magunkat. A kiválasztott eszközök nagyon fontosak, MEGHATÁROZZÁK A MINDENNAPI MUNKÁNKAT. A MINŐSÉGI ESZKÖZÖKKEL valósíthatjuk meg elképzeléseinket, teret engedhetünk kreativitásunknak. Rohamosan fejlődő világunkban a fodrászoknak szánt eszközök is óriási tempóban fejlődnek. Vendégeink is a megújulás miatt jönnek szalonunkba így lényeges, hogy bizonyos időközönként MI IS TUDJUNK ÚJDONSÁGOT MUTATNI. Ezzel fenn tartjuk az érdeklődésüket és erősítjük a vevőhűséget. Ezért fontos, hogy befogadjuk az innovációs termékeket, megismerjük és elsajátítsuk a működésüket.
Tudtad, hogy a ghd a vezetésre és az innovációra fókuszál, ezáltal meghatározva a hajformázók jövőbeli technológiáját?

Sok kérdés felmerülne bennem, ha egy kolléga azt mondaná: „Gyere, mutatok neked egy új hajformázási technikát!”

Elgondolkoznék, mégis miben tudna újat, vagy mást mutatni. Először én is pontosan ilyen gondolatokkal a fejemben találkoztam a ghd hajformázóval. De a kíváncsiságom és érdeklődésem nagyobb volt annál, mintsem nemet mondjak egy ilyen lehetőségre. Mi az, amivel a ghd többet tud adni nekünk egy átlagos hajvasalónál? A ghd a világon egyedülálló technikai tudással rendelkezik, amit szeretnénk minden fodrásznak átadni az alapoktól kezdve. Döbbenetes tud lenni, amikor felismered, hogy: „Lehet hogy eddig tényleg nem a legmegfelelőbben fogtam a hajformázóm?” A tanfolyamokon elsajátított technikákkal saját vendégeim haján is olyan magas szintű precízitást és tökéletes formázást sikerült alkalmazni, mely után végre bátran mondhattam nekik: “Igen, holnap is tartani fog a kialakított frizura!” Szerencsémre ezeket a technikákat első kézből, a ghd vezető oktatóitól tanulhattam el Londonban és nagyon örülnék, ha Neked is átadhatnám a tudásom. Arra buzdítalak, hogy merj újat tanulni, kérdezni!
Czupár Estilla | ghd vezető oktatófodrász  

AZ OKTATÁS HELYSZÍNE

oktatas
A szemináriumok és oktatások helyszíne az ország legmodernebb és legjobban felszerelt akadémiája, a budapesti ASK fodrászakadémia. Foglalkozásaink kiscsoportos szemináriumok, így a résztvevők a legnagyobb figyelemben részesülhetnek. Az oktatások gyakorlati jellegűek, mindenki egyénileg próbálhatja ki, sajátíthatja el a mindig aktuális trendeknek megfelelő ghd technikákat. A gyakorlati foglalkozásokhoz minden eszköz és feltétel biztosítva van.
ISMERKEDJ MEG A GHD TERMÉKEIVEL, ESZKÖZEIVEL!
VÁLASZD HAJFORMÁZÓ VAGY HAJSZÁRÍTÓ SZEMINÁRIUMAINKAT, ÉS LEGYÉL MÉG MAGABIZTOSABB MIKÖZBEN A VENDÉGED HAJÁN DOLGOZOL!
1
×

E-mail előnézet :

Erre vágyom, nagyon örülnék neki ha megkapnám ajándékba!
VÁSÁRLÁS!

1) Kinézet

2) E-mail beállítások

|