ghd

A VÉGTELEN FORMÁZHATÓSÁG ÉLMÉNYE

Kreálj határtalan stílusokat a ghd innovatív hajformázóival, hajgöndörítöivel és hajszárítóival. Bátran formázd újra frizurád, hajad csak erősebb és egészségesebb lesz! A ghd eltörli stílusod határait, változz szabadon, ahányszor csak szeretnél!

Ehhez jó kezdés egy gyönyörű frizura, ami csak úgy ragyog az egészségtől. Az egészséges haj megőrzése a ghd számára kiemelkedő fontossággal bír, ezért  minden termékét úgy alkotta meg, hogy semmilyen kárt ne tegyenek a hajban. Sőt, éppen ellenkezőleg: képesek visszaadni a haj egészséges, természetes csillogását, belső egyensúlyát! Mindannyian szeretnénk tartós eredményt elérni anélkül, hogy hajunk károsodna. Túl alacsony hőfokon nem érhetünk el tartós végeredményt, míg túl magas hőfokon a haj károsodása miatt lesz száraz, töredezett hajunk.

ghd hajformázó, ghd hajszárító

Biztos nagy hasznodra lenne egy olyan eszköz, amivel nem kell választanod a frizurád tartóssága és hajad egészsége közt. Itt az idő, hogy kipróbáld miként hatnak hajadra a ghd hajformázási technikái.

MIBEN MÁS?

A HŐKEZELÉSBEN
A ghd célja a frizura leghatékonyabb formázhatóságának elérése a haj egészségének teljes megőrzése mellett. A biztonságos hajvasalás kulcsa az állandó formázási hőmérséklet, ennél nincs fontosabb. A kutatásokhoz a ghd világszínvonalú laboratóriumot üzemeltet Cambridge-ben, ahol az eredményeket tudományosan is alátámasztották. Így jutottak arra, hogy a 185 °C az optimális hőmérséklet, ahol a haj a legrugalmasabb és a formázhatósága a legjobb, magyarul ezen a hőfokon érhetünk el leginkább tartós eredményeket. Ennél magasabb hő visszafordíthatatlan károkat okoz a haj szerkezetében.

ghd hajvasalók, ghd hajszárítókA 185°C minden hajtípusnak megfelel.

ghd hajvasalók, ghd hajszárítókFinomítja és zárja a haj kutikuláit, növelve annak ellenállását a töredezéssel szemben.

ghd hajvasalók, ghd hajszárítókFrizurád hosszabb ideig megtartja kialakítását.

ghd hajvasalók, ghd hajszárítókHatékonyabban finomítja és zárja a kutikulákat a verhetetlen ragyogásért.

ghd hajvasalók, ghd hajszárítókEgyetlen húzással is megszelídíthető a legnagyobb kihívást jelentő haj is.

a ghd hajformázó hőkezelése

A hajformázás
forradalma elindult!

Egyre több nő mond nemet a magas hőmérsékleten történő hajvasalásraa.

A TECHNOLÓGIÁBAN
A ghd innovatív technológiája bebizonyítja, hogy nem kell magas hőmérséklet ahhoz, hogy a haj tökéletesen formázható legyen. Az Intelligens Tri-Zone® technológia biztosítja a folyamatos és egyenletes hőeloszlást, gondoskodik a formázáshoz szükséges állandó, 185°C-os hőmérsékletről a hajtövektől a hajvégekig.

A 6 intelligens hőszenzor segítségével bámulatosan gyorsan és hatékonyan egyenesíthetsz, hullámosíthatsz és formázhatsz anélkül, hogy egy percig is aggódnod kellene hajad egészségéért! Az egyenletes hővel történő formázás által gyorsabban, kevesebb hővel dolgozhatsz: az eredmény hosszabban tartó stílus, verhetetlen ragyogás és erősebb haj.

ghd platinum

Kattints ide, hogy megtudd, miért ennyire innovatív a Tri-Zone® technológia!

A gyors frizura készítést és a tartósságot szintén a hőmérséklet befolyásolja ezen belül is az egyenletes hőmérséklet. Amikor a hajtövedtől elkezded vasalni a tincseid tegyük fel egy 190°C beállított hajvasalóval és elérsz a válladig akkor a hajvasaló fűtőlapja már csak 182-184°C körüli lehet. Hogy miért? Mert a hajad átveszi a hőt a hajvasalótól aminek a hőmérséklete folyamatosan csökken ahogyan haladsz lefelé a hajvasalással és így a hajadat nem egyenletes hőmérsékleten vasalod amiáltal nem lesz olyan tartós amennyire te azt szeretnéd.

És itt jön Tri-zone® technológia, ami a hajvasalás során folyamatosan érzékeli a fűtőlapok hőmérsékletét és már egy fél fokos eltérés esetén is azonnal akcióba lép és korrigálja a hőmérsékletet, hogy a fűtőlapokon az egész hajvasalás során állandó hő érje a tincseidet. VAGYIS A HAJTÖVEKTŐL A HAJVÉGEKIG EGYENLETES HŐMÉRSÉKLETTEL FORMÁZHATOD A KÍVÁNT FRIZURÁT AMI ÁLTAL LENYŰGÖZŐ VÉGEREDMÉNYT ÉS TARTÓSSÁGOT KAPSZ. Az így elkészített frizurád nem fél napot, hanem napokat vagy akár a következő mosásig is megtartják a hullámokat vagy az egyenesítést.

 

Különleges termékei hamar piacvezetővé tették a ghd-t, melyek leginkább a haj hővédelmével kapcsolatos kutatómunkák és ebből adódó innovációk révén emelkednek ki riválisaik közül. Számos díj is bizonyítja ezt: Fabulous Beauty Awards, Australian Beauty Awards, Health and Beauty Awards

ghd hajformázó díj
ghd hajformázó díj

A ghd a divatvilág minden fontosabb eseményén jelen van a backstage-ben, akár a New York-i, londoni, milánói divathetekről, vagy Victoria Secret vagy Victoria Beckham bemutatóiról legyen szó.

ghd hajformázó
ghd hajformázó díj
ghd hajformázó
ghd hajformázó

Egyedi, stílusos termékei, és kompromisszumot nem ismerő professzionalitása révén a ghd mára olyan ikonikus és vágyott márka lett, mely nők millióit mozgatja meg a világon. Szépségiparban betöltött szerepe leginkább olyan márkákkal említhető egy lapon, mint az Estée Lauder, Chanel vagy Gucci. Neves stylistok és ismert hírességek adták nevüket a brand mellé, mint Kate Hudson, Katy Perry, Victoria és David Beckham vagy David Babaii – a hollywoodi sztárok mesterfodrásza.

Amikor Jennifer Anistont haja szépségéről kérdezték a vörös szőnyegen, egyetlen szóval válaszolt mindössze: ghd.

ghd sztárok
ghd sztárok
ghd sztárok

Nemcsak a külföldi divatvilág hírességei tették le voksukat a ghd mellet, a márka itthon is egyre nagyobb rajongótáborral rendelkezik.

– írta facebookján a Miss World Hungary 2016-os királynője

ghd hajformázó

Viszkok Fruzsina sztár vlogger – “ Legutóbbi hajformázó kedvencem a ghd platinum készüléke, ami egyszerűen minden kívánságomat teljesíteni tudja. Az én extrém göndör hajammal is könnyedén megbírkózik. Elég egyszer áthúzni mindegyik tincset, és teljesen egyenes lesz a hajam.

ghd hajformázó

Miták Bernadett, Glamour nagykövet – ” Voltam már egy exkluzív eseményen, ahol a terméket bemutatták és abszolút meggyőzött… kipróbálhattuk és hatékonynak bizonyult. “

Ugye te is szeretnéd hajad biztonságban tudni a napi hajvasalás okozta hőkárosodástól? Mindezt úgy teheted meg, hogy nem kell kompromisszumot kötnöd a frizurád tartósságának rovására, legyen szó egyenesítésről, hullámosításról vagy göndörítésről. A ghd Tri-zone® technológiával ellátott készülékei biztosítják számodra a gyors és tartós frizurakialakítást anélkül, hogy aggódnod kéne hajad egészségéért.

Válassz a ghd karácsonyi csomagjai közül, legyen a végtelen formázhatóság élménye az ajándékod!

1
×

E-mail előnézet :

Erre vágyom, nagyon örülnék neki ha megkapnám ajándékba!
VÁSÁRLÁS!

1) Kinézet

2) E-mail beállítások

|