A MAGABIZTOS KISUGÁRZÁS MINDANNYIUNK VÁGYA.

Ehhez jó kezdés egy személyiségünkhöz, stílusunkhoz illő, gyönyörű frizura, ami csak úgy ragyog az egészségtől. Az egészséges haj megőrzése a ghd számára kiemelkedő fontossággal bír, ezért  minden termékét úgy alkotta meg, hogy semmilyen kárt ne tegyenek a hajban. Sőt, éppen ellenkezőleg: képesek visszaadni a haj egészséges, természetes csillogását, belső egyensúlyát! Modellként, hosztesszként bizonyára Te is tudod, mennyire igénybeveszi hajad a gyakori frizurakészítés, hajvasalás. A szalon-kész, csillogó haj alapelvárás minden megjelenéskor, és nem ritka, hogy a stylistok sietségükben magasabb hőfokon vasalják tincseid, hogy időben elkészüljön a kívánt frizura. Ezzel hihetetlen károkat okoznak a hajad szerkezetében. Szembesülhetsz ezzel minden esemény előtt a backstage-ben legyen szó a divatbemutatók kifutóiról, díjátadóról, gáláról, tv-interjúról és -szereplésről, magazinfotózásról: Minden olyan eseményen, ahol hajvasalóval készítik frizurád.

Hallottál már a ghd-ről? Itt az idő, hogy kipróbáld miként hatnak hajadra a ghd hajformázási technikái. Akárhogy is szeretnéd, nem mindig van idő odafigyelni hajad egészségére, így biztos nagy hasznodra lenne egy olyan eszköz, amivel nem kell választanod a frizurád tartóssága és hajad egészsége közt.

EGY ESZKÖZ IS ELÉG A VÁLTOZATOS STÍLUSODHOZ

ghd hajformázó, ghd hajszárító

MIBEN MÁS?

A HŐKEZELÉSBEN
A ghd célja a frizura leghatékonyabb formázhatóságának elérése a haj egészségének teljes megőrzése mellett. A biztonságos hajvasalás kulcsa az állandó formázási hőmérséklet, ennél nincs fontosabb. A kutatásokhoz a ghd világszínvonalú laboratóriumot üzemeltet Cambridge-ben, ahol az eredményeket tudományosan is alátámasztották. Így jutottak arra, hogy a 185 °C az optimális hőmérséklet, ahol a haj a legrugalmasabb és a formázhatósága a legjobb, magyarul ezen a hőfokon érhetünk el leginkább tartós eredményeket. Ennél magasabb hő visszafordíthatatlan károkat okoz a haj szerkezetében.

ghd hajvasalók, ghd hajszárítókA 185°C minden hajtípusnak megfelel.

ghd hajvasalók, ghd hajszárítókFinomítja és zárja a haj kutikuláit, növelve annak ellenállását a töredezéssel szemben.

ghd hajvasalók, ghd hajszárítókFrizurád hosszabb ideig megtartja kialakítását.

ghd hajvasalók, ghd hajszárítókHatékonyabban finomítja és zárja a kutikulákat a verhetetlen ragyogásért.

ghd hajvasalók, ghd hajszárítókEgyetlen húzással is megszelídíthető a legnagyobb kihívást jelentő haj is.

a ghd hajformázó hőkezelése

A hajformázás
forradalma elindult!

Egyre több nő mond nemet a magas hőmérsékleten történő hajvasalásraa.

A TECHNOLÓGIÁBAN
A ghd innovatív technológiája bebizonyítja, hogy nem kell magas hőmérséklet ahhoz, hogy a haj tökéletesen formázható legyen. Az Intelligens Tri-Zone® technológia biztosítja a folyamatos és egyenletes hőeloszlást, gondoskodik a formázáshoz szükséges állandó, 185°C-os hőmérsékletről a hajtövektől a hajvégekig.

A 6 intelligens hőszenzor segítségével bámulatosan gyorsan és hatékonyan egyenesíthetsz, hullámosíthatsz és formázhatsz anélkül, hogy egy percig is aggódnod kellene hajad egészségéért! Az egyenletes hővel történő formázás által gyorsabban, kevesebb hővel dolgozhatsz: az eredmény hosszabban tartó stílus, verhetetlen ragyogás és erősebb haj.

Kattints ide, hogy megtudd, miért ennyire innovatív a Tri-Zone® technológia!

A gyors frizura készítést és a tartósságot szintén a hőmérséklet befolyásolja ezen belül is az egyenletes hőmérséklet. Amikor a hajtövedtől elkezded vasalni a tincseid tegyük fel egy 190°C beállított hajvasalóval és elérsz a válladig akkor a hajvasaló fűtőlapja már csak 182-184°C körüli lehet. Hogy miért? Mert a hajad átveszi a hőt a hajvasalótól aminek a hőmérséklete folyamatosan csökken ahogyan haladsz lefelé a hajvasalással és így a hajadat nem egyenletes hőmérsékleten vasalod amiáltal nem lesz olyan tartós amennyire te azt szeretnéd.

És itt jön Tri-zone® technológia, ami a hajvasalás során folyamatosan érzékeli a fűtőlapok hőmérsékletét és már egy fél fokos eltérés esetén is azonnal akcióba lép és korrigálja a hőmérsékletet, hogy a fűtőlapokon az egész hajvasalás során állandó hő érje a tincseidet. VAGYIS A HAJTÖVEKTŐL A HAJVÉGEKIG EGYENLETES HŐMÉRSÉKLETTEL FORMÁZHATOD A KÍVÁNT FRIZURÁT AMI ÁLTAL LENYŰGÖZŐ VÉGEREDMÉNYT ÉS TARTÓSSÁGOT KAPSZ. Az így elkészített frizurád nem fél napot, hanem napokat vagy akár a következő mosásig is megtartják a hullámokat vagy az egyenesítést.

 

Elektronikai termékei hamar piacvezetővé tették a ghd-t, melyek leginkább a haj hővédelmével kapcsolatos kutatómunkák és ebből adódó innovációk révén emelkednek ki riválisaik közül. Számos díj is bizonyítja ezt: Fabulous Beauty Awards 2016, Australian Beauty Awards 2016, Health and Beauty Awards 2016

ghd hajformázó díj
ghd hajformázó díj

A ghd a divatvilág minden fontosabb eseményén jelen van a backstage-ben, akár a New York-i, londoni, milánói divathetekről, vagy Victoria Secret vagy Victoria Beckham bemutatóiról legyen szó.

ghd hajformázó
ghd hajformázó díj
ghd hajformázó
ghd hajformázó

Egyedi, stílusos termékei, és kompromisszumot nem ismerő professzionalitása révén a ghd mára olyan ikonikus és vágyott márka lett, mely nők millióit mozgatja meg a világon. Szépségiparban betöltött szerepe leginkább olyan márkákkal említhető egy lapon, mint az Estée Lauder, Chanel vagy Gucci. Neves stylistok és ismert hírességek adták nevüket a brand mellé, mint Kate Hudson, Katy Perry, Victoria és David Beckham vagy David Babaii – a hollywoodi sztárok mesterfodrásza.

Amikor Jennifer Anistont haja szépségéről kérdezték a vörös szőnyegen, egyetlen szóval válaszolt mindössze: ghd.

Nem csak a külföldi divatvilág hírességei tették le voksukat a ghd mellet, a márka itthon is egyre nagyobb rajongótáborral rendelkezik.

– írta facebookján a Miss World Hungary 2016-os királynője

ghd hajformázó

Viszkok Fruzsina sztár vlogger – “ Legutóbbi hajformázó kedvencem a ghd platinum készüléke, ami egyszerűen minden kívánságomat teljesíteni tudja. Az én extrém göndör hajammal is könnyedén megbírkózik. Elég egyszer áthúzni mindegyik tincset, és teljesen egyenes lesz a hajam.

ghd hajformázó

Miták Bernadett, Glamour nagykövet – ” Voltam már egy exkluzív eseményen, ahol a terméket bemutatták és abszolút meggyőzött… kipróbálhattuk és hatékonynak bizonyult. “

Ugye te is szeretnéd hajad biztonságban tudni a napi hajvasalás okozta hőkárosodástól? Mindezt úgy teheted meg, hogy nem kell kompromisszumot kötnöd a frizurád tartósságának rovására, legyen szó egyenesítésről, hullámosításról vagy göndörítésről. A ghd Tri-zone® technológiával ellátott készülékei biztosítják számodra a gyors és tartós frizurakialakítást anélkül, hogy aggódnod kéne hajad egészségéért.

Most két exkluzív nyári ajánlatunk közül is választhatsz attól függően, hogy egyenes vagy hullámos frizurára vágysz.

ghd Platinum csomag

Ha az egyenes frizura áll közelebb mindennapjaidhoz, a Platinum csomag a te választásod, hisz könnyedén készíthetsz magadnak elbűvölő hajkoronát

A csomag tartalma a Platinum hajformázó, egy Heat Protect – Hővédő spray, ezen kívül AJÁNDÉKBA KAPSZ egy Flight utazóhajszárítót. A csomag értéke összesen 100 700 Ft, ami most 81 700 Ft-ért lehet a tiéd!

A csomag megvásárlásával lehetőséget nyersz a ghd budapesti referenciaszalonjába ellátogatni, hogy újdonsült termékeid szakemberek segítségével próbálhasd ki először, ráadásul egy ajándékfrizurával is meglepünk. Amennyiben szeretnéd az ajándékfrizurát, úgy kérjük a vásárláskor megjegyzésbe írd ezt: “Kérem az ajándékfrizurát”. Az időpont egyeztetésének ügyében kollégánk veszi majd fel veled a kapcsolatot.

ghd Curve csomag

Ha hullámos frizura a favoritod, a Curve csomag a te választásod, így a klasszikustól a hollywoodi stílusig alakíthatod hajkoronád

A csomag tartalma a Curve klasszikus hajgöndörítő, 65%-os kedvezménnyel egy Flight utazóhajszárító és egy AJÁNDÉK Heat Protect – Hővédő spray. A csomag értéke összesen 84 300 Ft, ami most 69 500 Ft-ért lehet a tied.

A csomag megvásárlásával lehetőséget nyersz a ghd budapesti referenciaszalonjába ellátogatni, hogy újdonsült termékeid szakemberek segítségével próbálhasd ki először, ráadásul egy ajándékfrizurával is meglepünk. Amennyiben szeretnéd az ajándékfrizurát, úgy kérjük a vásárláskor megjegyzésbe írd ezt: “Kérem az ajándékfrizurát”. Az időpont egyeztetésének ügyében kollégánk veszi majd fel veled a kapcsolatot.

1
×

E-mail előnézet :

Erre vágyom, nagyon örülnék neki ha megkapnám ajándékba!
VÁSÁRLÁS!

1) Kinézet

2) E-mail beállítások

|