A KOMPROMISSZUMOK
KORA LEJÁRT!

Érj el felülmúlhatatlan végeredményt anélkül, hogy kompromisszumot kéne kötnöd hajad egészségével! A Tri-zone™ technológia biztonságos hőmérsékletet biztosít a hajtövektől a hajvégekig, így válik hajad stílusossá és egészségessé – egyetlen mozdulattal. A ghd Platinum forradalmasítja a hajformázást! 

VÉGRE MEGÉRKEZETT az új ghd Platinum, a korszakalkotó hajformázó, ami bűntudatot kelt az összes hajvasalóban! Az innovatív ghd Platinum ugyanis minden eddiginél nagyobb hajbiztonságot nyújt, ezért hajad az eddiginél egészségesebb, erősebb és csillogóbb lesz.

SOK TÉVHIT KERING a hajformázás körül, legyen szó a hömérsékletről, vagy a haj hőtűrőképességéről. A ghd több éves kutatómunkával és az elmúlt másfél évtized  tapasztalatával a stylist és divat világában 100%-ig tudja, hogy mi kell a hajnak.  Ezért alkotta meg a ghd Platinumot.

  MÍTOSZVADÁSZAT          .

MÍTOSZ 1

formázott haj = égett haj

Nincs szükséged extrém hőre, a tökéletes kinézethez! A TRI-ZONE™ technológia biztonságos, 185°C-os hőmérsékletet biztosít a hajtövektől a hajvégekig, ezzel legalább 50% -kal csökkentve a hajkárosodás lehetőségét.

MÍTOSZ 2

egy eszköz = egy stílus

Különböző stílusú frizurákhoz különböző eszközökre van szükségem?
 Természetesen nem! Használd ki hajformázód sokoldalúságát, készíts hullámot, loknit, egyenesíts! Észre fogod venni, hogy a ghd Platinum segítségével a lehetőségeid végtelenné válnak!

MÍTOSZ 3

egyenes haj = lapos haj

A kiegyenesített haj mindig lelapultnak tűnik?
Természetesen nem! A ghd Platinum segítségével könnyedén elsajátíthatod azokat a technikákat, amikkel elkerülheted az egyenestés során fellépő volumen-vesztés.

MÍTOSZ 4

nagyobb erő = tökéletesebb haj

Ne nyomd erőből hajadra hajformázód, hagyd, hogy a hő formázza hajad, ne Te ! A munka nehezét bízd csak a Platinumra!

  AZ ÚJ PLATINUM               .

A PLATINUMNÁL a ghd tudományos fejlesztése, a TRI-ZONE™ technológia gondoskodik a formázáshoz szükséges állandó, 185°C-os hőmérsékletről. A 6 intelligens hőszenzor segítségével bámulatosan gyorsan és hatékonyan egyenesíthetsz, göndöríthetsz és formázhatsz anélkül, hogy egy percig is aggódnod kellene hajad egészségéért! AZ TOVÁBBFEJLESZTETT KIALAKÍTÁS pedig a formázás tökéletes szabadságát biztosítja, hogy úgy fogd és irányítsd hajformázód, ahogy csak szeretnéd!

  NAGY HAJMENTÉSEK         .

A ghd Platinum BÁRMELY HAJTÍPUST  könnyedén kezel, még a legkezelhetetlenebb, nehéz hajjal is könnyedén bánik, minden idők legjobb és formázási hatásfokát elérve. ENNEK KÖSZÖNHETŐEN pillanatok alatt, különösebb szakmai tudás nélkül is szalon-minőségű frizurákat  kreálhatsz magadnak. Ez a tudás különösen hasznos abban az esetben is, ha nem akarod, hogy hajad határozza meg napod menetét. Ezért a #ghd_nagy_hajmentések sorozatában mindennapos hajvészhelyzetekből mutatunk – igen rövid – kiutat. 

HAJMENTÉS 1

irodistából díva

Szüless újjá a fárasztó munkanapod után! Vagy hagynád, hogy bármi is tönkretegye a péntek esti tetőteraszos partyt? Persze, hogy nem! Lesd el, hogyan varázsolhatsz új külsőt magadnak 3 egyszerű lépésben!

HAJMENTÉS 2

a borzosból bűbájos

Szélfútta tincseidből varázsolj lágy hullámokat 3 egyszerű lépésben!

HAJMENTÉS 3

megviselttől a meseszépig

Hagynád, hogy a hőmérséklet kerekedjen felül? Inkább lesd meg azt a 3 egyszerű lépest, amivel életet lehelhetsz napsütötte, kiszáradt hajadba!

HAJMENTÉS 4

ágyból az elbűvölőig

Több időd marad a reggelekből, ha az ágyból az elbűvölőig mindössze 3 egyszerű lépésben jutsz el! A szépségnek jót tesz a pihenés…

HAJMENTÉS 5

az elázottból ellenállhatatlan

Ne aggódj! Eső vagy felhőszakadás esetén itt a megoldás, hogyan válj elázottból ellenállhatatlanná, mindössze 3 egyszerű lépéssel!

  KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL .

FONTOS A HAJAD
EGÉSZSÉGE?
AKKOR NE KÖSS
KOMPROMISSZUMOT!

RENDELD MEG az itt található űrlap segítségével, mindössze pár adatod megadásával, így Magyarországon az elsők között csatlakozhatsz azokhoz, akik többé nem hajlandóak kompromisszumot kötni hajuk egészségéért.

A Platinum fogyasztói ára 79.500 Ft. Rendeld meg az oldalunkon és ingyenes házhoz szállítást kapsz ajándékba.

 

A ghd platinum® hajformázó megrendelhető online!
A megrendeléshez KATTINTS IDE!

A TERMÉK HÁZHOZSZÁLÍTÁSA EGÉSZ MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN INGYENES!
A kiszállítás GLS futárral történik , a fizetés utánvételes. A megrendelés leadása után emailben kérünk visszaigazolást a rendelés megerősítéséről. Amennyiben ez nem történik meg, úgy rendelésed tárgytalannak minősül. Bővebb információért, támogatásért keresd fel a ghd® Magyarország weblapon az elérhetőségek oldalt!

1
×

E-mail előnézet :

Erre vágyom, nagyon örülnék neki ha megkapnám ajándékba!
VÁSÁRLÁS!

1) Kinézet

2) E-mail beállítások

|