KÍVÁNCSI VAGY ARRA, HOGY MILYEN A KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI HAJFORMÁZÁS?

GYERE EL NYÍLT NAPUNKRA ÉS ISMERKEDJ MEG KÖZELEBBRŐL A GHD TERMÉKEIVEL!
Miért éri meg eljönni?

Még csak ismerkedsz a ghd termékeivel, de még nem próbáltad ki őket?
Nyílt napunkon megteheted!


Mesterfodrászaink megmutatják Neked a termékeket, kezedbe foghatod és kipróbálhatod őket.Modellen mutatjuk be, hogyan készül egy ghd frizura így az eszközöket és azok helyes használatát azonnal láthatod működés közben is.
Saját hajadon tesztelheted a termékeket. Sőt, elhozhatod magaddal az otthon használt hajvasalódat amivel egy rögtönzött összehasonlítást is végezhetünk, hogy érezd a különbséget.
Megmutatjuk hogyan használd tükör előtt a hajformázókat, style termékeket, hajkeféket, hogy otthon is szalon minőségű frizurát tudjál készíteni akár minden nap.
Mert biztos lehetsz benne, hogy ezen a napon nagyon sok hasznos hajformázási illetve hajszárítási tippel fogsz gazdagodni. Bármilyen kérdésedre első kézből, szakemberektől kapsz személyre szabott választ! Ha eddig hezitáltál a vásárlással, most az összes fontos információt megkapod mindenről, amire kíváncsi vagy.


Már van ghd terméked? Akkor ez neked szól!

Remek alkalom, hogy még jobban megismerd a ghd eszközödben rejlő lehetőségeket, hogy megtanuld az otthoni használat fortélyait.

Oktatófodrászaink megmutatják, hogyan kell otthon is helyesen használni a termékeket. Így a legközelebbi buli vagy jeles esemény előtt olyan hajat készíthetsz magadnak, amilyet el is képzeltél magadnak.
Megmutatjuk Neked a ghd szárítási- és hajformázási alapfogásokat, illetve a style és kefe termékeket. Fodrászaink irányításával tükör előtt gyakorolva sajátíthatod el az alapvető hullámosító, göndörítő technikákat és a hajkiegyenesítés helyes folyamatát, így otthon is tökéletes minőségű hajat készíthetsz magadnak.
Professzionális szaktanácsokkal látunk el.


Részese leszel a ghd életérzésnek?

Nyílt napunk díjmentes, nem jár semmilyen fizetési kötelezettséggel.

Szeretnénk olyan fodrásztrükkökkel megismertetni, amiket otthon, saját környezetben is hasznosítani tudsz majd!
IMG_2566
lakossagi_nyilt
csaba_ghd_hun
termekekek_ghd_lakossagi_nyilt
TE IS SZERETNÉL ELJÖNNI A NYÍLT NAPUNKRA?
1
×

E-mail előnézet :

Erre vágyom, nagyon örülnék neki ha megkapnám ajándékba!
VÁSÁRLÁS!

1) Kinézet

2) E-mail beállítások

|