Vidd haza a modern technológiát! Az Air hajszárító a ghd egyik tökéletessége. Vele garantáltan olyan frizurát készíthetsz magadnak, mint amilyet elképzeltél. Ez nem csak egy hajszárító, hanem egyben formázó is! Egy körkefével hullámos, egy lapos kefével pedig tökéletesen egyenes hajat készíthetsz az Air hajszárító segítségével. Nem kell attól tartanod, hogy ha éjjel szárítod vele a hajad akkor megzavarod más pihenését, ugyanis hihetetlenül alacsony zajszinttel dolgozik, erőteljes hatás mellett!

AZ ÁTLAGOS HAJSZÁRÍTÓK:

no ghd hajvasalók, ghd hajszárítók Kiszárítják, fénytelenné teszik a hajat, ami -mondanunk sem kell-, hővédő használata nélkül töredezettséget okoz.

no Legyél Te is ghd Air hajszárító tulajdonos - EXTRÁKKAL! no ghd hajvasalók, ghd hajszárítók Feltöltik a hajat elektromossággal, ami sajnos kezelhetetlenné teszi a frizurát, nehezen lehet formázni.

no Legyél Te is ghd Air hajszárító tulajdonos - EXTRÁKKAL! no ghd hajvasalók, ghd hajszárítók Gyakran nagyon zajosak, ami nem csak zavaró egy idő után, de fülzúgást, fülfájást is okoz.

no Legyél Te is ghd Air hajszárító tulajdonos - EXTRÁKKAL! no ghd hajvasalók, ghd hajszárítók A kaotikus levegőáramlás miatt sok időbe telik míg a haj tökéletesen megszárad, sok időt elvesz a szabadidődből.

no Legyél Te is ghd Air hajszárító tulajdonos - EXTRÁKKAL! no ghd hajvasalók, ghd hajszárítók Sokszor csalódást okoznak, mert a kész frizura végeredményben nem lesz tartós, és olyan gyönyörű, mint ahogy elképzeltük.

A GHD AIR HAJSZÁRÍTÓ:

yes ghd hajvasalók, ghd hajszárítók Védi a hajad a hő okozta kiszáradástól, a hajba zárja a természetes nedvességtartamát.

yes Legyél Te is ghd Air hajszárító tulajdonos - EXTRÁKKAL! pipa ghd hajvasalók, ghd hajszárítók Csökkenti a haj sztatikusságát, ami eddig gyakran okozhatott kellemetlenségeket, pláne, ha hosszabb hajad van.

yes Legyél Te is ghd Air hajszárító tulajdonos - EXTRÁKKAL! pipa ghd hajvasalók, ghd hajszárítók Kifejezetten csendes működés közben, akár az éjszaka közepén is használhatod amikor már mindenki alszik, nem fogod felzavarni őket.

yes Legyél Te is ghd Air hajszárító tulajdonos - EXTRÁKKAL! pipa ghd hajvasalók, ghd hajszárítók Az egyirányú, erős nyomású légáramlás miatt gyorsan elkészül a frizurád, több időd marad a családra, tevékenységeidre.

yes Legyél Te is ghd Air hajszárító tulajdonos - EXTRÁKKAL! pipa ghd hajvasalók, ghd hajszárítók Biztos lehetsz benne, hogy mindig selymes, fényes, hidratált lesz a megszárított hajad.

BIZTONSÁGOS

Védi a hajad a hőtől, bezárja a szerkezetébe a természetes nedvességét. Viszlát töredezett, sprőd haj!

GYORS

2x gyorsabban szárad vele a hajad, mint a többi hajszárítóval, mert nagy nyomáson, irányítottan fújja a levegőt.

CSENDES

Cserélhető szűrőjének és  tervezésének köszönhetően, bizonyítottan 5 dB-el alacsonyabb zajszintű, mint versenytársai.

COOL SHOT

A ghd Air nem csak egy hajszárító, hanem hajformázó is. Hideg levegő gombjával tartósan fixálhatod beszárított frizurád.

Ebben a rövid videóban minden oldaláról megmutatja magát a főszereplőnk, a ghd Air hajszárító:

Nézd meg használat közben is. A ghd Air hajszárítóval így készül el 3 perc alatt a frizura. Less el pár trükköt:

VÁLASZD KI, HOGY MILYEN AJÁNDÉKOKAT SZERETNÉL AZ AIR HAJSZÁRÍTÓD MELLÉ:

ghd Air hajszárító + ajándék ghd hajszárító táska

Tárold stílusosan, divatosan a ghd Air hajszárítód a hozzá illő táskában! Ezzel megakadályozhatod, hogy porosodjon a készülék, ráadásul az anyaga is minőségi, időtálló. Csak úgy, mint a ghd termékei. A logóval ellátott táskát nem csak a ghd hajszárítód tárolására használhatod, hanem természetesen méretéből adódóan mást is belepakolhatsz.

Még egy szuper hír: vásárlásoddal részt veszel a NYEREMÉNYJÁTÉKUNKON, ahol kisorsolunk egy személyre szabott, 1 órás stílustanácsadást a ghd Air hajszárítód használatával kapcsolatban, profi trükköket mutatunk majd neked, amivel olyan frizurákat tudsz készíteni, mint ha csak fodrásznál lettél volna! Kimaxoljuk a nőiességed!

A kiszállítás az ország egész területére INGYENES.

1
×

E-mail előnézet :

Erre vágyom, nagyon örülnék neki ha megkapnám ajándékba!
VÁSÁRLÁS!

1) Kinézet

2) E-mail beállítások

|