A magabiztos kisugárzás mindannyiunk vágya.

Ehhez jó kezdés egy személyiségünkhöz, stílusunkhoz illő, gyönyörű frizura, ami csak úgy ragyog az egészségtől. Az egészséges haj megőrzése a ghd számára kiemelkedő fontossággal bír, ezért  minden termékét úgy alkotta meg, hogy semmilyen kárt ne tegyenek a hajban. Sőt, éppen ellenkezőleg: képesek visszaadni a haj egészséges, természetes csillogását, belső egyensúlyát!

HOGYAN ÉS MITŐL KÁROSODHAT A HAJ?

A haj fenomenálisan bonyolult összetételű, belső szerkezetét egy természetes pikkelyréteg fedi, melyet kutikulának hívunk. Ha ez a pikkelyes réteg nem megfelelően simul rá  a hajra, FELBORUL ANNAK TERMÉSZETES VÍZHÁZTARTÁSA.
A tartósan magas- vagy alacsony hőmérsékleten történő formázás a haj túlzott kiszáradását okozhatja.  A száraz haj kutikularétege megelmekedik, és elkezdi felvenni a légkör nedvességét. A haj ettől nehezen kezelhetővé válik, könnyedén töredezhet és szálkásodhat a felülete, így az elkészített frizura is gyorsabban veszít tartásából.

KERÜLD A MAGAS HŐMÉRSÉKLETEN VALÓ FORMÁZÁST!

A 185°C-nál magasabb hőmérsékletre állított hajformázók felesleges hőnek teszik ki a hajad és nagyon károsak lehetnek. A 210°C feletti hőmérsékleten való formázáskor a hajban található keratin protein elkezd olvadni, visszafordíthatatlan károsodást okozva ezzel. A TÚL ALACSONY HŐFOK SEM A LEGJOBB VÁLASZTÁS mert a kívánt forma csak több mozdulattal, többszöri próbálkozással érhető el, ami szintén szárazzá teszi a hajat. A száraz, ‘szomjas’ haj gyorsan elnyeli a légkör nedvességtartalmát, ezáltal a frizura hamarabb esik szét, és válik göndörré. A ghd megtalálta a hosszan tartó frizura kialakításának kulcsát, ami nem más, mint az egyenletes nedvességszint fenntartása, amihez az optimális, állandó hőmérséklet, és az egyszeri simítással való formázás szükséges.

HOGYAN ÓVJA MEG A HAJAD A GHD?

A HAJFORMÁZÁS SORÁN HASZNÁLT LEGIDEÁLISABB HŐMÉRSÉKLET A 185°C.

Ezt a tényt a ghd cambridge-i laboratóriumában, több éves kutatás eredményeként határozták meg. Az állandó 185°C-os hőmérsékleten történő hajformázás olyan precízen zárja le a kutikularéteget, hogy az tartósan megőrzi a haj optimális nedvességszintjét, viszonylagos áthatolhatatlanságot biztosítva a páratartalom ellen. A 185 °C-on formázott HAJ SZERKEZETE EGYÁLTALÁN NEM KÁROSODIK, mindemellett a LEHETŐ LEGTARTÓSABB EREDMÉNY  érhető el bármely hajtípuson, legyen szó egyenesítésről vagy hullámosításról. Ez az a  hőmérséklet amivel elég mindössze egyetlen simítás a hajon, így elkerülhető a többszöri, ismétlő áthúzás, ami a haj kiszáradását eredményezheti.

TÉVHITEK

“MAGASRA KELL VENNED A HŐMÉRSÉKLETET A KÍVÁNT EREDMÉNY ELÉRÉSÉHEZ (KÜLÖNÖSEN ERŐS HAJ ESETÉN).”

 

Ez egyszerűen nem igaz. A ghd tudósai megfigyelték, hogy az ÁLLANDÓAN FENNTARTOTT 185°C-OS HŐMÉRSÉKLET AZ OPTIMÁLIS, nem csupán a haj formázásához és alakíthatóságához, hanem  a tartós eredmény eléréséhez is. Az ennél magasabb hőmérséklet visszafordíthatatlan károkat okoz a haj szerkezetében.

“CSAK A KÉMIAI KEZELÉSEK HOZZÁK MEG A KÍVÁNT EREDMÉNYT A NEHEZEN KEZELHETŐ HAJ SZÁMÁRA, VAGYIS ALKALMAZZ BRAZIL KERATINOS EGYENESÍTÉST.”

Ez a feltevés valószínűleg igaz volt néhány évvel ezelőtt, ma már azonban nem. A ghd újat jelent: VEGYSZEREK NÉLKÜL JUT EREDMÉNYRE. A ghd kutatólaboratóriumában kifejezetten a haj megóvása és ápolása a legfőbb cél, mindezt úgy, hogy a formázás elsőre is tökéletes legyen!

MITŐL KÜLÖNLEGES A GHD?

A ghd termékeit gyakran emlegetik a hajvilág Aston Martinjaként. Nem csak a stylistok, de a hírességek kedvencei is, hiszen a ghd egyet jelent a stílussal, a kifinomultsággal, és azokkal a termékekkel, amik megfelelnek még a legprofesszionálisabb elvárásoknak is.  A ghd-nek világszínvonalú laboratóriuma van Cambridge-ben, melynek CÉLJA A HAJAKNAK SZÁNT TERMÉKEK FEJLESZTÉSE, A HAJ LEGJOBB HŐKEZELÉSE A VILÁGON ÉS A VÁLTOZATOS, KIEMELKEDŐ ESZKÖZÖK FEJLESZTÉSE  professzionális stylistoknak, luxus minőséget kedvelő felhasználóknak. Hatalmas népszerűségét PROFESSZIONÁLIS TERMÉKPALETTÁJÁNAK  köszönheti, melyek segítségével otthon is könnyedén szalon szépségű hajat varázsolhatunk magunknak. A ghd az elmúlt évek során egyre növekvő termékcsaládjával, szinte személyre szabott jobbnál jobb hajformázó készülékekkel nyűgözte le a nagyközönséget.

A GHD MINDEN TERMÉKÉT INNOVATÍV TECHNOLÓGIAI FEJLESZTÉSEK TESZIK EGYEDÜLÁLLÓVÁ.

 

A kiemelkedő minőségű hajformázók sikere több mint 10 éve kezdődött, és azóta is számos nemzetközi elismerés és díj büszke tulajdonosai. A GHD V GOLD ÉS A GHD PLATINUM®  elég fejlett ahhoz, hogy az állandó 185°C-os optimális hőmérsékletet biztosítsa a hajformázás során. A V GOLD EGYEDI KERAMIKUS HŐTECHNOLÓGIÁVAL, MÍG A PLATINUM®  a védjegyes TRI-ZONE™ megoldással vált piacvezetővé. A hajszárítók szupermodelljének is nevezett GHD AIR A FODRÁSZOK ÉS TUDATOS NŐK ABSZOLÚT FAVORITJA. A LEGIZGALMASABB PROFESSZIONÁLIS HAJSZÁRÍTÓ A GHD AURA, melyet olyan különleges, védjegyes technológiák teszik egyedivé, mint a LAMINAIR™  és COOL-WALL™. Használatukkal akár kétszer gyorsabban is beszáríthatod kedvenc frizurád, az igazi luxusvolument pedig egy valóban új szárítási és formázási élmény során érheted el. A GHD KEFE ÉS FÉSŰ  KOLLEKCIÓ  lehetővé teszi a frizura tökéletes megalkotását. Kialakításuk során nagy hangsúlyt fektettek a prémium megjelenésre, használatukat a matt bevonat, tökéletes kiegyensúlyozás és tartósság teszi egyedülállóvá. A GHD STYLE TERMÉKEKKEL  tökéletes és tartós stílust érhetsz el. A minden style termékben megtalálható magasfokú hővédelmi rendszernek köszönhetően formázás, göndörítés és szárítás közben is óvják hajad. 
1
×

E-mail előnézet :

Erre vágyom, nagyon örülnék neki ha megkapnám ajándékba!
VÁSÁRLÁS!

1) Kinézet

2) E-mail beállítások

|