Hajformázó

A VÉGTELEN FORMÁZHATÓSÁG ÉLMÉNYE

A VÉGTELEN FORMÁZHATÓSÁG ÉLMÉNYE

Kreálj határtalan stílusokat a ghd innovatív hajformázóival és hajszárítóival. Bátran formázd újra frizurád, hajad csak erősebb és egészségesebb lesz! A ghd eltörli stílusod határait, változz szabadon, ahányszor csak szeretnél!

Ide html szöveg megy

Hajformázó

GHD HAJFORMÁZÓKGHD HAJSZÁRÍTÓKGHD HŐVÉDŐ SPRAY

Ehhez jó kezdés egy gyönyörű frizura, ami csak úgy ragyog az egészségtől. Az egészséges haj megőrzése a ghd számára kiemelkedő fontossággal bír, ezért  minden termékét úgy alkotta meg, hogy semmilyen kárt ne tegyenek a hajban. Sőt, éppen ellenkezőleg: képesek visszaadni a haj egészséges, természetes csillogását, belső egyensúlyát! Mindannyian szeretnénk tartós eredményt elérni anélkül, hogy hajunk károsodna. Túl alacsony hőfokon nem érhetünk el tartós végeredményt, míg túl magas hőfokon a haj károsodása miatt lesz száraz, töredezett hajunk.

A ghd termékei a márka első magyarországi referenciaszalonjában, a Great Lengths Salonban tekinthetőek meg.

Biztos nagy hasznodra lenne egy olyan eszköz, amivel nem kell választanod a frizurád tartóssága és hajad egészsége közt. Itt az idő, hogy kipróbáld miként hatnak hajadra a ghd hajformázási technikái.

MIBEN MÁS?

A HŐKEZELÉSBEN
A ghd célja a frizura leghatékonyabb formázhatóságának elérése a haj egészségének teljes megőrzése mellett. A biztonságos hajvasalás kulcsa az állandó formázási hőmérséklet, ennél nincs fontosabb. A kutatásokhoz a ghd világszínvonalú laboratóriumot üzemeltet Cambridge-ben, ahol az eredményeket tudományosan is alátámasztották. Így jutottak arra, hogy a 185 °C az optimális hőmérséklet, ahol a haj a legrugalmasabb és a formázhatósága a legjobb, magyarul ezen a hőfokon érhetünk el leginkább tartós eredményeket. Ennél magasabb hő visszafordíthatatlan károkat okoz a haj szerkezetében.

A 185°C minden hajtípusnak megfelel.

Finomítja és zárja a haj kutikuláit, növelve annak ellenállását a töredezéssel szemben.

Frizurád hosszabb ideig megtartja kialakítását.

Hatékonyabban finomítja és zárja a kutikulákat a verhetetlen ragyogásért.

Egyetlen húzással is megszelídíthető a legnagyobb kihívást jelentő haj is.

Hajformázó

A TECHNOLÓGIÁBAN
A ghd innovatív technológiája bebizonyítja, hogy nem kell magas hőmérséklet ahhoz, hogy a haj tökéletesen formázható legyen. Az Intelligens Tri-Zone® technológia biztosítja a folyamatos és egyenletes hőeloszlást, gondoskodik a formázáshoz szükséges állandó, 185°C-os hőmérsékletről a hajtövektől a hajvégekig.

A 6 intelligens hőszenzor segítségével bámulatosan gyorsan és hatékonyan egyenesíthetsz, hullámosíthatsz és formázhatsz anélkül, hogy egy percig is aggódnod kellene hajad egészségéért! Az egyenletes hővel történő formázás által gyorsabban, kevesebb hővel dolgozhatsz: az eredmény hosszabban tartó stílus, verhetetlen ragyogás és erősebb haj.

ghd hajformázó

A gyors frizura készítést és a tartósságot szintén a hőmérséklet befolyásolja ezen belül is az egyenletes hőmérséklet. Amikor a hajtövedtől elkezded vasalni a tincseid tegyük fel egy 190°C beállított hajvasalóval és elérsz a válladig akkor a hajvasaló fűtőlapja már csak 182-184°C körüli lehet. Hogy miért? Mert a hajad átveszi a hőt a hajvasalótól aminek a hőmérséklete folyamatosan csökken ahogyan haladsz lefelé a hajvasalással és így a hajadat nem egyenletes hőmérsékleten vasalod amiáltal nem lesz olyan tartós amennyire te azt szeretnéd.

És itt jön Tri-zone® technológia, ami a hajvasalás során folyamatosan érzékeli a fűtőlapok hőmérsékletét és már egy fél fokos eltérés esetén is azonnal akcióba lép és korrigálja a hőmérsékletet, hogy a fűtőlapokon az egész hajvasalás során állandó hő érje a tincseidet. VAGYIS A HAJTÖVEKTŐL A HAJVÉGEKIG EGYENLETES HŐMÉRSÉKLETTEL FORMÁZHATOD A KÍVÁNT FRIZURÁT AMI ÁLTAL LENYŰGÖZŐ VÉGEREDMÉNYT ÉS TARTÓSSÁGOT KAPSZ. Az így elkészített frizurád nem fél napot, hanem napokat vagy akár a következő mosásig is megtartják a hullámokat vagy az egyenesítést.

Az egyedülálló ionos technológia már szárítás közben regenerálja és védi a hajat a kiszáradástól, a természetes nedvességet pedig a haj szerkezetébe zárja. A hajszárító által kibocsájtott negatív töltésű ionok csökkentik a haj sztatikus feltöltődésének esélyét, ezáltal frizurád nemcsak csillogó és fényes, de könnyen kezelhető is lesz. Az ionizáló hajszárítás 30%-al kevesebb hőt és 50%-al kevesebb időt igényel.

Az erős nyomás és egyirányú légáramlás következtében még gyorsabban készülhet el frizurád, mint eddig. A kifejezetten csendes, alacsony zajszintű motor frekvenciája nem okoz kellemetlen fej- és fülfájást, még hosszabb használat mellett sem.

Hajformázó

A HŐVÉDELEMBEN

Hajunk hővédelme az egyik legfontosabb dolog, hogy megőrizzük egészséges hajkoronánkat. Igaz ez a mindennapokra, ám ha használsz hajvasalót vagy hajszárítót, ez fokozottan igaz. A ghd egyedülálló hővédő rendszere, amely láthatatlan akadályt gördít minden hajkárosodás elé, három kulcsösszetevőből áll:

HŐVÉDŐ POLIMER: tökéletes védelmet biztosít a hajformázás alatti direkt hőhatás ellen (egészen 220°Cig), megakadályozza a kutikula felnyílását, tökéletesen sima hajat eredényezve.

HŐVÉDŐ KONDÍCIONÁLÓ: nem hagyja a nedvességet elpárologni a ha-jszerkezetből hajszárítás, hajformázás során. Egyúttal a haj gyors nedvességvesztése során a hajszálak mentén keletkező függőleges repedésektől is megóvja a hajat.

HŐVÉDŐ ENZIM: védelmet nyújt az olyan környezeti hatásokkal szem-ben, mint az UV sugárzás, mely a hajszín fakulásának egyik elsődleges kiváltó oka.

GHD HAJFORMÁZÓKGHD HAJSZÁRÍTÓKGHD HŐVÉDŐ SPRAY

Különleges termékei hamar piacvezetővé tették a ghd-t, melyek leginkább a haj hővédelmével kapcsolatos kutatómunkák és ebből adódó innovációk révén emelkednek ki riválisaik közül. Számos díj is bizonyítja ezt: Fabulous Beauty Awards, Australian Beauty Awards, Health and Beauty Awards

A ghd a divatvilág minden fontosabb eseményén jelen van a backstage-ben, akár a New York-i, londoni, milánói divathetekről, vagy Victoria Secret vagy Victoria Beckham bemutatóiról legyen szó.

ghd hajformázó

Egyedi, stílusos termékei, és kompromisszumot nem ismerő professzionalitása révén a ghd mára olyan ikonikus és vágyott márka lett, mely nők millióit mozgatja meg a világon. Szépségiparban betöltött szerepe leginkább olyan márkákkal említhető egy lapon, mint az Estée Lauder, Chanel vagy Gucci. Neves stylistok és ismert hírességek adták nevüket a brand mellé, mint Kate Hudson, Katy Perry, Victoria és David Beckham vagy David Babaii – a hollywoodi sztárok mesterfodrásza.

Hajformázó

Amikor Jennifer Anistont haja szépségéről kérdezték a vörös szőnyegen, egyetlen szóval válaszolt mindössze: ghd.

Nemcsak a külföldi divatvilág hírességei tették le voksukat a ghd mellet, a márka itthon is egyre nagyobb rajongótáborral rendelkezik.

ghd hajformázó

ghd hajformázó ghd hajvasalók, ghd hajszárítók
ghd hajformázó ghd hajvasalók, ghd hajszárítók
ghd sztárok ghd hajvasalók, ghd hajszárítók

– írta facebookján a Miss World Hungary 2016-os királynője

Viszkok Fruzsina sztár vlogger – “ Legutóbbi hajformázó kedvencem a ghd platinum készüléke, ami egyszerűen minden kívánságomat teljesíteni tudja. Az én extrém göndör hajammal is könnyedén megbírkózik. Elég egyszer áthúzni mindegyik tincset, és teljesen egyenes lesz a hajam.

Miták Bernadett, Glamour nagykövet – ” Voltam már egy exkluzív eseményen, ahol a terméket bemutatták és abszolút meggyőzött… kipróbálhattuk és hatékonynak bizonyult. “

Ugye te is szeretnéd hajad biztonságban tudni a napi hajvasalás, hajszárítás okozta hőkárosodástól? A ghd készülékei biztosítják számodra a gyors és tartós frizurakialakítást anélkül, hogy aggódnod kéne hajad egészségéért.

ghd hajformázó

Címsor

1
×

E-mail előnézet :

Erre vágyom, nagyon örülnék neki ha megkapnám ajándékba!
VÁSÁRLÁS!

1) Kinézet

2) E-mail beállítások

|